Netflix tarafından Geeked Week’te paylaşılan tüm tanıtım videoları

07 Haziran 2022 11:53

Netflix tarafından Geeked Week’te paylaşılan tüm tanıtım videolarını bir araya getirdik. Firma önemli yapımlardan bilgiler verdi.

“Geeked Week’i canlı izleyemediysen hiç üzülme! Olan biteni takip etmen ve gelişmeleri kaçırmaman için bu hafta her gün en son haberleri, ilk kez yayınlanan fragmanları ve çok daha fazlasını özetleyip senin için bir araya getiriyoruz.” diyen Netflix Türkiye, bu bağlamda birçok bilgi verdi ve fragman paylaştı. Bu bağlamda yapılan tüm paylaşımlar şöyle oldu: Wednesday: Yönetmen Tim Burton imzalı ürkütücü ve her bakımdan sıra dışı diziden ilk görüntüler yayında! Addams Ailesi’nin sevilen kızına odaklanan yapımda, gotik bir akademide okuyan Wednesday hem genç olmanın getirdiği zorluklarla hem de ünlü ailesini yakından ilgilendiren gizemli cinayetlerle uğraşıyor.”

Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities: Oscar ödüllü yönetmen, korku türüne dair tüm beklentilerimize meydan okumayı amaçlayan sekiz bölümlük yeni antoloji dizisinden ilk görüntüleri hayranlarla paylaşıyor. (Uyarı: Ürkütücü ve uğursuz bir deneyime hazır ol.)

The Midnight Club: Gece Yarısı Ayini ile The Haunting serisinin yaratıcısı Mike Flanagan’ın imzasını taşıyan ve yazar Christopher Pike’ın eserlerinden uyarlanan bu sürükleyici gizem dizisi, ölümcül hastalıklardan muzdarip gençlerin kaldığı bir düşkünler yurdunda işlerin sarpa sarmasının ardından yaşananları anlatıyor. Diziden ilk görüntüler için yeni tanıtım fragmanına göz atabilirsin.

School Tales: Ürkütücü ve komik sekiz öyküden uyarlanan bu korku türündeki Tayland yapımı antoloji dizisinin posterine göz at. Bir okulda karanlık çöktükten sonra yaşananları anlatan dizide, gündüzleri okul öğrencilere aittir. Fakat gece olunca işler değişir. Geeked Week Dizi Günü etkinliğinin tamamını izle ve tüyler ürpertici üç ön gösterim videosunu kaçırma!

The Imperfects: Üç tuhaf karakter, yıllar önce onlar üzerinde deneyler yaparak insandan farklı bir şeye dönüşmelerine yol açan şeytani bilim insanını bulmak için bir araya gelir. Yeni fragmana göz at ve bu bilim kurgu dramanın ana karakterleriyle tanış.

Sweet Tooth: 2. sezon için sabırsızlanıyor musun? Oyuncuların ve ekibin Yeni Zelanda’daki setten yolladığı bu kamera arkası görüntüleri tam sana göre!

Locke & Key: Dizinin üçüncü ve son sezonunun bu ilk tanıtım fragmanıyla, bir kez daha Key Evi’ne dönmeye hazır ol.

Winx Efsanesi: Kader: Alfea’da okul yılının başlamasına çok az kaldı. Paulina Chávez’in canlandırdığı ve hayranların favori perilerinden olan yeni öğrenci Flora’nın ilk görüntülerini içeren bu özel video seni 2. sezona hazırlayacak.

Vikings: Valhalla: 2. sezonu iple çekenlerden misin? Tarihî dramanın destansı ilk sezonundaki komik çekim hatalarına yer veren bu videoyu izle, oyuncuların hiç görmediğin hâllerine tanık ol.

All of Us Are Dead: Hyosan Lisesi öğrencilerinin çok ilgini çekecek özel bir duyurusu olacak.

Warrior Nun: Bu yeni tanıtım fragmanı, 2. sezonda bizi bekleyen kesintisiz aksiyona dair iyi bir fikir veriyor.

Manifest: Dizinin yakında yayınlanacak dördüncü ve son sezonunun ön gösterim videosu burada! Kemerleri bağla ve merakla beklenen iniş için hazırlan.

 

ONE PIECE: Tüm zamanların en popüler manga serisinin yeni canlı çekim uyarlamasının kamera arkası videosunu izle. Dünyanın en büyük hazinesi olan gizemli One Piece’i arayan Luffy ve “Hasır Şapka Korsanları” ile yelken açmaya hazırlan.

Resident Evil: Hayatta kalma temalı korku oyunundan uyarlanan bu canlı çekim yeni dizinin ilk fragmanı ve posteriyle, Yeni Raccoon Şehri’nin kapılarının ardına göz atabilirsin.

1899: Dark’ın yaratıcılarının imzasını taşıyan yeni gizem dizisinin ilk tanıtım fragmanını ve kamera arkası görüntülerini kaçırma. Dizide Avrupa’dan Amerika’ya gitmek için denize açılan bir grup uluslararası göçmen, açık denizdeki başka bir gemide korkunç ve esrarengiz bir olayla karşılaşıyor.

The Sandman: Neil Gaiman imzalı sevilen DC çizgi romanının canlı çekim uyarlamasının yayın tarihi (sonunda!) belli oldu. Takvimine bu tarihi not etmeyi ve dudak uçuklatan yeni tanıtım fragmanını izlemeyi unutma.

First Kill: Vampir ve avcı temalı yeni dramadan ilk görüntüler yayında! Dizi, ilk kez birini öldürmeye hazırlanırken birbirine âşık olan genç bir vampir ile genç bir vampir avcısını konu alıyor.

Peki Netflix’in haziran ayındaki diğer içerikleri neler? Türkiye merkezli video paylaşıma göre platforma 3 Haziran tarihinde yerli dizi Kuş Uçuşu, 2 Haziran tarihinde ise Borgen – Power & Glory platforma eklendi. Aynı paylaşıma göre 20 Haziran tarihinde Aşkın Kıyameti, 8 Haziran tarihinde Hustle filmi dikkat çekecek, 10 Haziran tarihinde ise uzun zamandır merakla beklenen Peaky Blinders dizisinin 6. ve sonuncu sezonu ekranlara gelecek. 14 Haziran tarihinde dünyaca ünlü oyuncu ve şarkıcı Jennifer Lopez için çekilen “Halftime” isimli belgeseli yayınlayacak Netflix Türkiye, 16 Haziran tarihinde Love & Anarchy için 2. sezonu ekranlara getirecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

17 Haziran tarihinde Chris Hemsworth’un dikkat çeken Spiderhead filmi izlenebilir olacakken, 22 Haziran Peaky Blinders 6. sezon gibi uzun zamandır beklenen The Umbrealla Academy dizisi için 3. sezon yayınlanacak. 24 Haziran tarihinde La Casa De Papel efsanesinin devamı La Casa De Papel: Kore ile Torontolu Adam filmi izlenebilir olacak. 24 Haziran’da ayrıca çocuklara özel Angry Birds: Yaz Çılgınlığı da çıkacak.

Netflix içerikleri yanında bu da ilginizi çekebilir: Huawei’nin dikey katlanabilir telefonu P50 Pocket

Paylaş