Netflix, Witcher dizisinin konusunu netleştirdi

06 Eylül 2018 10:30

Henry Cavill‘ın Rivialı Geralt’ı canlandıracağı açıklandığından beri Netflix yapımı Witcher dizisi için beklentiler iyiden iyiye arttı. Geralt’ın açıklanmasıyla dizinin konusu da netleşti.

Andrzej Sapkowski’nin kaleme aldığı ve CD Project RED’in oyuna uyarlayarak dünya çapında ün kazandırdığı Witcher serisinin, bir Netflix dizisi olacağı açıklandığından bu yana yerimizde duramıyoruz. 2017 Mayıs ayında müjdelenen bu haber sonrası proje ise ciddi ilerlemeler kaydetmiş durumda. Öyle ki artık bir başrol oyuncumuz bile var: Henry Cavill. Açıkçası proje ilk duyurulduğunda oyuncu kadrosunda bu kadar göz önünde ve Hollywood’da Superman rolüyle iyiden iyiye öne çıkan bir aktörün yer alacağını düşünmemiştik. Ancak Cavill’ın işe olan tutkusu yapımcı Lauren S. Hissrich’i o kadar heyecanlandırmış ki daha ortada senaryo yokken Cavill işi kapmış. Tabii Cavill açıklanınca asıl merak edilen bir diğer soru akıllarda yer etti bile: Dizi ilk sezon başlangıcını hangi konu ile yapacak?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Netflix’ten Witcher dizisi güncellemesi

Netflix bu konuya da bir açıklık getirdi nihayet. Witcher dizisi için hazırlanan sayfada artık bir hikaye özeti bulunuyor. Tanımda ise şu yazıyor: “Mutasyona uğramış canavarları avlamakla uğraşan Witcher Geralt, insanların yaratıklardan daha kötü olabildiği bir dünyada kendine yer edinmeye çalışmaktadır.

Açıklanan tek resmi oyuncu olarak da Henry Cavill’ın adı yer alıyor. Bildiğiniz gibi dedikodular olsa da henüz Yennefer ya da bir başka karakter seçilmiş değil. Bu konu özeti ise tahminlerimizle örtüşüyor. İlk sezonda izleyiciye Efsunger olan Geralt’ı tanıtıp karakterimizi anlatacak olan dizi muhtemelen bölüm bölüm küçük konular işleyip sezonun tamamında ise büyük bir ana konuya bağlanacak. Defenders ve Daredevil’ın senaryo ve yapımında da yer alan Lauren Schmidt Hissrich’in benzer bir formül deneyeceğini, yapımcı olarak ilk kez duyurulduğunda da aşağı yukarı tahmin etmiştik zaten. Dizi için henüz bir yayın tarih ise ne yazık ki bulunmuyor. Ancak Netflix hesabınızdan Witcher sayfasına ulaşıp diziyi şimdiden listenize ekleyebilirsiniz.

İlgili video

Eylül ajandası

Paylaş