Nordmende NM6000U televizyon için BİM kampanyası [3 Kasım 2023]

30 Ekim 2023 13:00

BİM, Almanya kökenli ev elektroniği üreticisi olan Nordmende imzalı televizyonu satışa sunuyor. 3 Kasım‘da BİM’de satışa sunulacak televizyon Nordmende NM6000U model numarasıyla geliyor.

55 inçlik ekran boyutuna sahip olan Nordmende NM6000U, Android TV işletim sistemini bünyesinde barındırıyor. Bu sayede akıllı bir televizyon deneyimi sağlayan televizyona Netflix, Amazon Prime Video ve YouTube gibi uygulamalar yüklenebiliyor. 3.840 x 2.160 piksel çözünürlük sunan televizyonda 3 adet HDMI bağlantı desteği var. Kullanıcılar bu bağlantıları kullanarak televizyonlarına oyun konsollarını, bilgisayarlarını veya uydu alıcılarını bağlayabiliyor. Televizyonda dahili uydu alıcısı da yer aldığı için harici bir uydu alıcısına ihtiyaç duyulmuyor. Pek tabii uydudaki kanalların izlenebilmesi için bulunduğunuz binada bir çanak antene ihtiyacınız var. Wi-Fi bağlantısına da sahip olan televizyon bu sayede internete kablosuz olarak bağlanabiliyor. Bağlantı özellikleri arasında Bluetooth’un da bulunduğu cihazda iki adet 10 watt gücünde hoparlör yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Nordmende NM6000U televizyon uygun fiyatıyla dikkat çekiyor

Kullanıcılar televizyonu uzaktan kumanda haricinde akıllı telefonlarıyla da kontrol edebiliyor. Bu hafta BİM’de satışa çıkacak televizyonun kampanyalı fiyatı ise 10.399 TL. 2 yıl garanti süresine sahip televizyon kredi kartlarıyla peşin fiyatına 4 taksitle de satın alınabiliyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş