Nostalji yaşatan yeni Nokia 150 ve Nokia 130 tanıtıldı; işte uygun fiyatlı telefonların özellikleri

04 Ağustos 2023 17:00

HDM Global, güncellenmiş Nokia 130 ve Nokia 150 modellerini görücüye çıkardı. Uygun fiyatlı telefon modelleri olarak karşımıza çıkan telefonlar aynı zamanda bizlere nostalji yaşatıyor.

İlk olarak yeni Nokia 150 modelinin sunduğu özelliklerden söz edelim. Farklı renk seçenekleriyle gelen Nokia 150, QVGA çözünürlüklü 2,4 inç ekranı bünyesinde barındırıyor. Akıllı özelliklere sahip olmayan telefon bu sebeple 1 aya kadar bekleme süresi sunuyor. Pil kapasitesi 1.450 mAh olan modelde kullanıcılar pili kolayca çıkarabiliyor. Kulaklık girişine de sahip olan telefonda microSD kart desteği de var. Bu destek sayesinde telefonun hafızası artırılabiliyor. 0.3 megapiksel gibi düşük çözünürlüklü bir arka kameraya destek veren telefonda FM radyo özelliği de bulunuyor. Bu sayede kullanıcılar internete ihtiyaç duymadan radyo kanallarını dinleyebiliyor. Yeni modelde bununla birlikte IP52 sertifikası bulunuyor. Bu sertifika sayesinde su sıçramalarına karşı dayanıklı olan telefon tamamen suya karşı dayanıklı değil. Toz koruması da bulunan telefonun fiyatı ise duyurulmadı. Ancak bir önceki modele baz alırsak telefonun 50 doların altında bir fiyata sahip olması bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Nokia 130 modelinde kamera yer alıyor mu?

Yeni Nokia 150 ile birlikte tanıtılan yeni Nokia 130 modelinde ise herhangi bir kamera yer almıyor. Nokia 150 ile aynı boyutta bir ekranı bünyesinde barındıran telefonda Nokia 150’de olduğu gibi fiziksel tuşlar yer alıyor. Nokia 130’un fiyatı da henüz açıklanmadı.

 

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş