Nothing Phone (1) ve Nothing Phone (2) için ChatGPT entegrasyonu geldi

27 Nisan 2024 10:03

Türkiye’de de satılan akıllı telefon modelleri Nothing Phone (1) ve Nothing Phone (2) için ChatGPT entegrasyonu getirildi.

Nothing Phone (1) ve Nothing Phone (2) için ChatGPT entegrasyonu, gönderilen Nothing OS 2.5.5 güncellemesi ile sunuluyor. Bu entegrasyon sayesinde OpenAI tarafından geliştirilen ChatGPT’ye daha hızlı şekilde erişim sağlanabiliyor. Getirilenler arasında yeni ChatGPT widget’ları, Nothing X uygulamasından sesli konuşma başlatmak için yeni bir kaydırma hareketi ve ChatGPT’ye hızlı içerik yapıştırma butonu yer alıyor. Nothing OS 2.5.5 güncellemesi ile Phone (1) modeline aynı zamanda depolama alanını devreye sokan RAM Booster ya da başka bir deyişle sanal RAM artırma özelliği de getiriliyor. Güncelleme ile aynı zamanda çok sayıda hata çözülüyor ve performans da artırılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Phone (1) en son yapılan bir kampanya ile gündeme gelmiş, firma o konuda şunları aktarmıştı: “Londra merkezli global teknoloji markası Nothing, özgün tasarımlı akıllı telefon ve kulaklıklarını ileri teknolojiyle tüketicilere sunmasıyla öne çıkıyor. Markanın bugüne kadar Phone (1), Phone (2) ve Phone (2a) olmak üzere 3 farklı akıllı telefon modeli Evofone distribütörlüğüyle Türkiye’de satışa sunulurken şimdi de Nothing’in akıllı telefon dünyasına “merhaba” dediği modeli için özel bir indirim kodu mevcut.

Teknik özellikleri ve performansının yanı sıra şeffaf arka kapak tasarımıyla akıllı telefon pazarında yankı uyandıran Nothing Phone (1)’in 8/128GB siyah renkli modelinde 31 Mart tarihine kadar 2.000 TL’lik indirim uygulanacak. Evofone.com’da sunulan kampanyadan yararlanmak isteyen tüketicilerin satın alım aşamasında NOT2000 kodunu kullanması yeterli. Kampanya ile birlikte satış fiyatı 16.999 TL’ye inecek Phone (1) alanlara ayrıca özel bir kılıf da hediye edilecek.

Sade ve şık tasarımıyla dikkat çeken Phone (1), alüminyum çerçevesi ile kullanıcılarına hem hafiflik hem de dayanıklılık vaadi veriyor. Arkasındaki Glyph Arayüzü ile benzersiz ışık desenleri ile kimin aradığını, bildirimleri ve şarj durumunu göstererek telefonla etkileşimi eğlenceli hale getiriyor. 1 milyar renge sahip 6.55″ OLED ekranı ile canlı ve gerçekçi görüntüler sunan telefon, HDR10+ ile her sahneye göre ayarlanmış renkler ve kontrastlar sunuyor. 120Hz yenileme hızı ve 240Hz dokunmatik örnekleme hızı ise akıcı bir ekran deneyimi sağlıyor. 

Çift kamera dizilimi ile mükemmel fotoğraflar ve videolar çekmenizi sağlayan telefon, 4 cm’ye kadar makro çekim yapabiliyor. 4K çözünürlük ve 60 fps video kaydı ile de kristal netliğinde videolar çekmek mümkün. Snapdragon 778G+ yonga seti ile gücünü alan Phone (1), 4500 mAh pili ile 18 saate kadar kullanım sunuyor. 30 dakikalık hızlı şarj ile de pilinizin çabuk dolmasını sağlıyor.”

Nothing Phone (1) yanında bu da ilginizi çekebilir: Acer imzalı elektrikli bisiklet modeli

Paylaş