Nothing Phone (2) sonrasında odak nokta bir “akıllı saat” olabilir

21 Haziran 2023 11:44

Nothing şirketinden gelen Nothing Phone (1) sonrasında Nothing Phone (2) geliyor. Artık bir akıllı saat de ihtimaller dahilinde.

Eski OnePlus kurucu ortaklarından Carl Pei‘nin şirketi Nothing, şu an teknoloji dünyasında sadece kablosuz kulaklık ve akıllı telefon ile yer alıyor. Ancak bu hep böyle olmayacak, ürün gamına ileride farklı ürünler de dahil edilecek. Bu konuda geçtiğimiz yıl konuşan Carl Pei, farklı ürünler üzerinde çalışmalar yaptıklarını net olarak belirtmiş ancak kategorisi bilgisi vermemişti. Bugün firmayı spesifik olarak bir akıllı saat gündeme getirdi. Ortaya çıktığı kadarıyla Nothing bu konuda bir marka kaydı gerçekleştirdi. Bu biraz garip karşılandı çünkü Carl Pei geçtiğimiz aylarda Twitter’dan, “Akıllı saatler hakkında bilgi edinmek için Samsung Galaxy Watch5 Pro satın aldım ancak bu ürünü ne için kullanacağımı bilmiyorum… İşe yaramaz gibi geliyor? Akıllı saatleri siz ne için kullanıyorsunuz?” demişti. Firma bu aralar yakında tanıtılacak olan Nothing Phone (2) ile gündemde yer alıyor. Resmi paylaşıma göre merak uyandıran akıllı telefon modeli 11 Temmuz tarihinde tüm detaylarıyla karşımıza çıkarılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Çıktığında öne çıkmayı bilecek telefon, tasarımsal olarak ilk sürüme oranla devasa bir fark taşımayacak. Arka kısmı yine şeffaf formda çok dikkat çekici duracak ve LED ışıklar barındıracak telefon, Türkiye’de de satılabilir çünkü “Phone (1)” modeli çok geç de olsa geçtiğimiz hafta Türkiye pazarına getirildi. Nothing, yeni akıllı telefonu “Phone (2)” için yaptığı ilk paylaşıma “premium” ibaresini eklemişti. Bununla halen gerçek bir amiral gemisinin yolda olduğuna işaret edildiği düşünülüyor. Premium bir gövde ve premium özellikler üzerine kurulması beklenen telefon, bu açıdan ilk sürümden çok daha iddialı, güçlü ancak hatırı sayılır oranda pahalı olabilir. 

Nothing Phone (2) ve akıllı saat planları yanında bu da ilginizi çekebilir: Motorola’nın uzaktan kablosuz şarj teknolojisi

 

Paylaş