Samsung Galaxy Enhance-X artık daha fazla cihaza destek veriyor

21 Haziran 2023 11:30

Samsung Galaxy Enhance-X uygulaması için kapsam bir kez daha genişletildi. Uygulama artık daha fazla cihaza destek veriyor.

Samsung Galaxy Enhance-X, geçtiğimiz yıl çıkışını yapmış güçlü bir fotoğraf uygulaması. İşte bu uygulama artık Galaxy S22 ve Galaxy S23 serisi yanında Galaxy S20 serisi, Galaxy S21 serisi, Galaxy Note 20 serisi ve Galaxy Z Flip ile Galaxy Z Fold serisi tüm katlanabilir telefon modellerine de destek veriyor. Üzerinden geçmek adına dikkat çeken uygulama direkt olarak akıllı fotoğraf düzenlemeye odaklanıyor. Yapay zekayı merkeze alan Galaxy Enhance-X, bu sayede çoğu kişiye büyük kolaylıklar ve zaman kazancı sağlıyor. Hazırlanan uygulama baktığımız zaman içerisine yüklenen bulanık fotoğrafları netleştirebiliyor, karanlıkta çekilmiş fotoğrafları daha aydınlık hale getirebiliyor ve fotoğraf çözünürlüğünü artırabiliyor. Direkt olarak yüz düzenlemelerine özel ayarları da bulunan uygulama, kullananlar tarafından oldukça beğeniliyor ve her yeni güncelleme ile daha güçlü hale getiriliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Oldukça sade ve kullanışlı bir arayüze sahip olan Galaxy Enhance-X, çoğu işlemi tek seferde yerine getirebildiği için özel bir hakimiyet gerektirmiyor. Tüm bu süreçte özel eğitilmiş yapay zekâ sistemlerinden güç alan uygulama, fotoğraflardan istenmeyen moiré dokusunu da kaldırabiliyor. Fotoğraflardan yansımaları da kaldırabildiği aktarılan Galaxy Enhance-X uygulaması, tamamen ücretsiz olarak buradan (Resmi Galaxy Store) elde edilebiliyor. Uygulamanın 134 MB’lık bir boyutu olduğunu belirtelim.

Samsung Galaxy Enhance-X uygulaması yanında bu da ilginizi çekebilir: Uçan otomobil modellerinin öncüsü

Paylaş