Öğrencileri hedef alan Ryzen 7000 serisi işlemcili dizüstü bilgisayar: Acer Aspire 3

23 Nisan 2024 10:00

Acer Aspire 3 ailesinin yeni üyelerle genişletmeye devam ediyor. Acer bu kez Acer serisinin yeni modelini Türkiye’de satışa çıktı. A315-24P model numaralı dizüstü bilgisayarda AMD Ryzen 5 (Aspire 3 A315-24P-R8KA) ve AMD Ryzen 3 (Aspire 3 A315-24P-R23K) işlemci seçenekleriyle geliyor.

İki Acer Aspire 3 modeli verimli bir iş, çalışma ve oyun deneyimi için ideal cihazlar olma özelliğini taşıyor. Bilgisayar 8 GB DDR5 RAM ve 256 GB PCIe SSD’yi bünyesinde barındırıyor. USB-C ile hızlı bir şekilde şarj edilebilen cihaz fan yüzey alanındaki yüzde 78’lik artışı ve yüzde 17 ek termal kapasitesiyle yüksek işlem gücüne karşı gelişmiş sıcaklık kontrolünü mümkün kılıyor. Metal kaplamalı tasarımıyla göze çarpan bilgisayar ince ve hafif tasarımıyla da dikkat çekiyor. 1,78 kilogram ağırlığındaki bilgisayar öğrenciler de dahil olmak üzere evin her üyesine yüksek seviye performans vadediyor. Bilgisayar FreeDos geldiği için kullanıcıların bilgisayara Windows işletim sistemi yüklemesi gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Acer Aspire 3 dizüstü bilgisayarın Türkiye’deki fiyatı ne kadar?

Full HD çözünürlüklü ekranla gelen bilgisayar büyük ekranlara kolayca adapte edilebilir HDMI 2.1 bağlantı noktasına sahip. Bilgisayar aynı zamanda Acer BlueLightShield teknolojisiyle mavi ışığı azaltarak göz yorgunluğunu hafifletiyor. Bilgisayarın Türkiye’deki başlangıç fiyatı ise 9.499 TL. Uygun fiyatlı bir dizüstü bilgisayar arayışındaysanız Aspire 3’ü tercih edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş