Önemli hamle; Yemeksepeti Mahalle hizmeti hayata geçirildi

15 Ekim 2021 16:22

Türkiye’nin en büyük girişimlerinden Yemeksepeti, bugün yeni hizmeti Yemeksepeti Mahalle ile gündemde yer alıyor.

Sputnik’te yer alan açıklamaya göre, Yemeksepeti Mahalle hizmeti ile kullanıcılar Yemeksepeti uygulaması üzerinden mahallelerindeki esnaflardan ve yerel market zincirlerinden istedikleri her ürünü anında sipariş edip, ihtiyaçlarını dakikalar içinde giderme kolaylığına erişecek.

Mahalle ile beraber marka konumlandırmasını da yenileyen şirket, “Aklındaysa Kapında’” sloganıyla kullanıcılarına bildiği, beğendiği ve istediği ürünleri dakikalar içerisinde ulaştırıyor.

Mahalle hizmetinde açıklandığı kadarıyla market, kasap, manav, şarküteri, kuruyemiş, petshop, balık&deniz ürünleri, çiçek, kozmetik&güzellik ve aktar&organik ürünler kategorileri yer alıyor.

Genel olarak güzel görünen Yemeksepeti Mahalle sistemine esnaflar buradan başvuru yapabiliyor. Açıklamaya göre 10 bine yakın çalışanı bulunan Yemeksepeti, yeni hizmeti Mahalle ile 1.000’den fazla kişiye istihdam sağlayacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yemeksepeti en son büyük bir siber saldırıyla çok ses getirmişti

Yemeksepeti, yaptıkları açıklamada 25.03.2021 sabah saatlerinde bir saldırıya uğradıklarını fark ettiklerini söylemişti. İşte bu saldırıdan sonra tam 21 milyondan fazla kişinin etkilendiği açıklanmıştı. CEO Nevzat Aydın ise Twitter’dan bu konuda tam olarak şunları söylemişti:

“Arkadaşlar kısa süre önce yaşananlar malum. Detayları resmi hesaplarımızdan kamuoyuyla, direkt iletişim kanallarından kullanıcılarımızla tüm şeffaflığıyla paylaştık. Bu saldırıyı gerçekleştirenlerin bulunması için ilgili kurumlarla tam iş birliği içerisinde devam ediyor süreç.

Hislerimi ifade edecek kelime bulmakta zorlanıyorum. Çok üzgünüm. 20 yıl boyunca en büyük önceliğimiz kullanıcılarımızın güvenliği ve memnuniyeti oldu, olmaya da devam edecek. Benzer bir olayın tekrar yaşanmaması için tüm geliştirmeleri yapmayı sürdürüyoruz.

Her fırsatta dile getirdiğim gibi Yemeksepeti’ni bugünkü konumuna ben ve çalışan arkadaşlarım değil, sizlerden oluşan Yemeksepeti Ailesi getirdi. Dünden gereken dersleri çıkardık; çok daha inançlı ve çok daha güçlü bir şekilde Yemeksepeti’nin yarınını inşa edeceğiz.”

İlginizi Çekebilir

Samsung Galaxy 52 için çıkan resmi montaj videosu

Paylaş