OnePlus 11 Pro için tasarım sonrasında teknik özellikler de sızdırıldı

22 Eylül 2022 09:04

2022 sonunda ya da 2023 başında lanse edilmesi beklenen amiral gemisi OnePlus 11 Pro için teknik detaylar karşımızda.

Türkiye’de yer alan ancak yeni nesil birçok modeli buraya getirmeyen OnePlus, bir sonraki amiral gemisinin tasarımını koruyamamıştı. Geçtiğimiz hafta OnLeaks tarafından OnePlus 11 Pro modelinin CAD dosyalarından bilgisayar ortamında hazırlanan tasarımı karşımıza çıkarıldı. Yukarıda da görebileceğiniz gibi kavisli kenarlara ve standart bir ön yüze sahip olan telefon, ön kamerayı bir ekran deliğinde taşıyor. Yeni yapılan sızıntı ise modelin teknik detaylarını ortaya döküyor. Gücünü henüz tanıtılmayan Snapdragon 8 Gen 2 işlemciden alacak “fiziksel sessize alma butonuna sahip” amiral gemisi, 6,7 inç QHD+ 120 Hz AMOLED ekran ile geliyor ve 100W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil taşıyor.

Hızlı şarj konusunda iddialı olan telefonun aktif olarak süren kamera ortaklığı nedeniyle ortasına Hasselblad logosunun olduğu arka kamera modülünde üç farklı kamera ve bir flaş bir araya geliyor. Burada spesifik olarak 50 megapiksel ana + 48 megapiksel ultra geniş açı + 2x optik zoom getiren 32 megapiksel telefoto kameraları kullanılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bluetooth 5.2, Wi-Fi 6E ve 5G destekleri olacak OnePlus 11 Pro, kutusundan elbette Android 13 üstü OxygenOS 13 ile çıkacak ve en üstte 16 GB RAM + 256 GB depolama ile elde edilebilecek.

BBK firmalarından OnePlus’ın resmi Türkiye sitesine buradan ulaşabilirsiniz. Bu sitede uzun zamandır bir güncelleme yapılmıyor ve halen sadece üç farklı telefon listeleniyor. Bu açıdan 11 Pro’nun Türkiye satış ihtimalli oldukça düşük durumda. Ancak yine de bir sürpriz olabilir. Son dönemde OPPO ile bağını güçlendiren firma, Türkiye pazarını 2023 yılında yeniden aktif edebilir.

OnePlus 11 Pro teknik özellikleri yanında bu da ilginizi çekebilir: İnsansı robot Ameca ve yapabildikleri

Paylaş