OnePlus 5T ile Samsung Galaxy S8’i karşılaştıran “en anlamsız” video [İzle]

31 Ocak 2018 20:00

Geçtiğimiz hafta yayınladığı reklamda OnePlus 5T ile Samsung Galaxy Note 8‘i olabilecek en akla zarar şekilde karşı karşıya getiren OnePlus, bu reklamlar arasına bir yenisini daha ekledi. Firma “saçmalama” konusunda sınırları zorlamaya kararlı görünüyor.

Firmanın OnePlus 5T ile Samsung Galaxy S8’i karşılaştırdığı video “The Dog Test” ismine sahip. İki telefonunun görüntü sabitleme teknolojilerine odaklanan video, dediğimiz gibi gerçekten çok saçma görünüyor. Üzeri et ile kaplanan bir kişiye saldıran köpek üzerine kurulan aşağıda izleyebileceğiniz video, elbette 5T modelini galip çıkartıyor. Belirtildiği kadarıyla saldırıya uğrayan adamın çektiği video OnePlus 5T’de Galaxy S8’e göre daha stabil görünüyor. Bu karşılaştırmayı yapmak için böyle bir rahatsız edici videoya neden ihtiyaç duyulduğu ise gerçekten anlaşılamıyor. Yayınlanmasında kısa süre sonra oldukça büyük tepçi çeken video, şirketin son dönemde “veri sızdırma” konularıyla sarsılan itibarını daha da aşağılara çekiyor.

OnePlus artık bu şekilde öne çıkmaya çalışıyor

2017’nin öne çıkan telefonlarından olan 5T, hatırlamak adına gücünü Snapdragon 835 işlemciden ve tam 8 GB RAM‘den alıyor. RAM miktarıyla günlük kullanıcı deneyimi oldukça yüksek olan telefon, 18:9’luk bir AMOLED ekran üzerine kuruluyor. Yani teknik olarak oldukça güçlü duran telefon, böyle reklamlar ile öne çıkmaya çalışıyor. Bu da dediğimiz gibi çok akıllıca durmuyor. Yayınlanan ilk video ise burada yer alıyor.

Video

Paylaş