OPPO Enco X kablosuz kulaklık Türkiye’de satışta; işte fiyatı

02 Mayıs 2021 11:15

OPPO, Türkiye’deki ürün gamına bir kablosuz kulaklık daha ekledi. Bu sefer Dynaudio imzalı OPPO Enco X satışa sunuldu.

OPPO Enco X kablosuz kulaklık modeli Türkiye’de 1.499 TL fiyat etiketiyle (Yurt dışı 150 dolar) satılmaya başlandı. Ürün şimdilik Türkiye’de siyah ve beyaz renkte elde edilebiliyor.

Tasarımsal olarak AirPods Pro‘yu akıllara getiren Enco X kablosuz kulaklık, kulak içi formunda ve ANC yani aktif gürültü engelleme yapabiliyor.

11 mm ve 6 mm olmak üzere çift sürücü üzerine kurulan Enco X, alanda uzman Dynaudio dokunuşu ile çok yüksek ses verebiliyor. Firma ürünün en önemli teknik detayı hakkında şu açıklamayı yapıyor:

“Geleneksel modellerde bir yeniliğe imza atan Enco X kulaklıklar, tipik olarak yalnızca ileri teknoloji ses cihazlarında bulunan koaksiyel çift sürücülü bir tasarıma sahiptir.

Ön tarafta bulunan manyetik dengeli bir membran sürücüsü yüksek frekansları, arka tarafta bulunan üç katmanlı bir kompozit dinamik sürücü ise orta ve düşük frekansları yönetir.

Paralel eksenlere yerleştirilmiş çift hoparlörler ise doğal ve yüksek çözünürlüklü ses çıkışını sağlar.”

SBC, AAC ve LHDC destekleri bulunan Enco X kablosuz kulaklık, ANC tarafında “şeffaflık” modu da sunuyor. Bu mod ile çevrede olup biten rahatlıkla duyulabiliyor.

Şarj özellikli hazne ile 25 saatlik bir pil ömrü getiren ürün, tek başına ise ANC ile 5 saati geçebiliyor.

Kablosuz şarj destekli OPPO Enco X, bağlantı için Bluetooth 5.2 kullanıyor ve Android yanında iOS cihazlarla da uyumlu çalışıyor.

OPPO Enco X kablosuz kulaklık ile elbette telefon görüşmesi de yapılabiliyor. Model düşük gecikmesi sayesinde oyun oynamaya da uygun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dynaudio imzalı OPPO Enco X dikkat çekiyor

Modelin Dynaudio ortaklığı hakkında OPPO’nun resmi açıklaması ise tam olarak şöyle:

“İleri teknoloji ve onlarca yıllık Kuzey Avrupa mirası, OPPO ve 1977’de kurulan önde gelen Danimarkalı HiFi markası Dynaudio tarafından ortaklaşa oluşturulan Enco X kulaklıklarda bir araya geliyor.

Size dijital olarak hassas bir ses sunmak için, 30 farklı malzemeyi ve 152 bileşeni değerlendirdik ve Dynaudio’nun en büyük akustik laboratuvarı ile birlikte 120 tur yapısal ince ayar gerçekleştirdik.”

İlginizi Çekebilir

Vivo’nun çıktığında çok dikkat çeken akıllı telefon modeli

Paylaş