OPPO Find X5 serisi yanında başka ürünler de geliyor

18 Şubat 2022 09:36

Üç farklı üyeden oluşan OPPO Find X5 ailesi yanında firmadan başka ürünler de geliyor. Üç seçenek ortaya çıkarılmış durumda.

Çin merkezli teknoloji devlerinden OPPO, dün yaptığı resmi paylaşım ile OPPO Find X5 Lite, Find X5 ve Find X5 Pro modellerinin 24 Şubat tarihinde tanıtılacağını duyurdu. Detaylarına burada ve burada yer verdiğimiz OPPO’nun yeni Find X5 serisinin üyeleri yanında başka ürünler de olacak. Firma tarafından yapılan paylaşıma göre OPPO Find X5 serisi ile beraber yeni bir akıllı saat, kablosuz kulaklık ve uzun zamandır beklenen Android tablet modeli de karşımıza çıkarılacak.

Ürün gamında hali hazırda çok sayıda akıllı saat ve kablosuz kulaklık olan OPPO, ilk defa tablet tarafına da giriş yapacak. Firma Android tablet modellini gerçekten çok uzun zamandır geliştiriyor ve bildiğimiz kadarıyla modern bir seçenek hazırlıyor.

Bu arada firma MWC 2022 fuarına da resmi olarak katılım gösterecek. Bu konuda gelen açıklama ise şöyle: “28 Şubat-3 Mart tarihleri arasında Barselona’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2022’ye ‘Shape the Future/Geleceği Şekillendir’ temasıyla katılıyor.

Yeni bağlantı çözümünü, rekorlara imza atacak mobil teknolojilerini, artırılmış gerçeklik ve 5G alanlarında kaydettiği Ar-Ge başarılarını ve amiral gemisi yeni ürünlerini tanıtacak olan OPPO, fuarda ‘Marka’, ‘Amiral Gemisi’, ‘Akıllı Telefon Teknolojileri’, ‘5G’ ve ‘Artırılmış Gerçeklik Ekosistemi’ olmak üzere beş ana sergi alanıyla yer alacak.”

BBK şirketlerinden OPPO resmi olarak Türkiye’de olduğundan, ürünleri her zaman Türkiye satış ihtimali taşıyor. Find X5 ailesi için Türkiye satış beklentisi düşük ancak yeni akıllı saat, tablet ve kablosuz kulaklık Türkiye’ye gelecektir.

OPPO Find X5 kadar ilginizi çekebilir: Geleceğin robotlarını dans ederken izleyin

Paylaş