Özellikleriyle çok ses getirecek akıllı telefon: Realme X2 Pro

03 Ekim 2019 15:00

Türkiye macerası başlayan ancak aşağıda detaylandırdığımız şekilde bitmiş gibi görünen Realme, yeni bir modele hazırlanıyor. Çok iddialı Realme X2 Pro geliyor.

Akıllı telefon sektörünün fiyat performans oranı en yüksek modellerine imza atan isimlerinden Realme, çok iddialı bir model daha geliştiriyor. Çok yakında lanse edilecek denilen firmanın yeni modeli Realme X2 Pro, teknik olarak nefes kesecek gibi duruyor. Resmi paylaşımlara göre telefon gücünü Snapdragon 855 Plus işlemciden alıyor. Bu açıdan çok güçlü olacak cihaz, firma OPPO’yla olan geçmiş bağlantısından dolayı 65W Super VOOC teknolojisine de sahip. İlk olarak OPPO Reno Ace modelinde yer alacak bu hızlı sistemi, kullanıcılara kablo üstünden ulaşılan en yüksek hızı sunuyor. Bu sistem sayesinde 4.000 mAh pil sadece 30 dakikada tamamen doldurulabiliyor. Görünüşe bakılırsa modelin yüksek performansını ekranı da destekleyecek. Çünkü Realme X2 Pro modelinde 90 Hz bir OLED ekran bulunacak. Bu da akıcı bir deneyim elde edilmesine aracılık edecek. Damla çentikli ancak ince çerçeveleri şık bir tasarımı bulunan model, fiyatı uygun olursa yılın en çok ses getiren modellerinden olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Realme X2 Pro, yüksek ihtimalle Türkiye’de satılmayacak

Çünkü resmi olarak Türkiye operasyonuna başlayan firma, geçtiğimiz haftalarda Türkiye internet sitesine aşağıdaki resmi açıklamayı paylaşmıştı. Firma bundan sonra süreç hakkında yeni açıklama yapmadı.

Bilindiği üzere Realme’nin Türkiye pazarında faaliyet göstermesi için bir takım hazırlıklar içerisindeyiz. Realme Europe ile iletişime geçip prensip anlaşmamız sonrasında yasal prosedürleri yerine getirdik. Sizlerden gelen olumlu geri dönüşler bizleri oldukça memnun etti. Fakat bu olumlu tepkiler bir takım çevreleri rahatsız etmiş olacak ki bunun sonucunda Realme’nin bağlı olduğu üst kuruluştan bir takım kabul edilmesi mümkün olmayan isteklerle karşı karşıya kalmış bulunduk. Bu gelişmeler sonucunda Çin’de bulunan Realme Genel Merkezi ile olan görüşmelerimizi bir süreliğine ara verilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

İlginizi Çekebilir

Xiaomi Mi Mix Alpha kutusundan çıkıyor

Paylaş