Performansıyla nefes kesecek yeni elektrikli motosiklet: Zero SR/S

16 Şubat 2020 17:00

Sadece otomobil değil elektrikli motosiklet dünyasında da sızıntılar yapılıyor. Bu sızıntıların sonuncusu ile Zero SR/S hakkındaki temel bilgiler netleşiyor.

Elektrikli motosiklet pazarı ciddi şekilde büyümesini sürdürüyor. Her gelen model bir öncekinden daha gelişmiş ve güçlü olarak karşımıza çıkıyor. İşte bunların en yenisi Zero SR/S olacak. Bir sızıntılı ile erkenden gündeme gelen model, bu sızıntıdan öğrenildiği kadarıyla gerçekten iddialı özelliklere sahip. Baktığımız zaman model 80 kW güç ve tam 190 Nm tork sunuyor. Bu güçle çok kısa sürede 200 km/s hıza çıkabilen motosiklet, 14.4 kWh pil paketinin yanına eklenen özel menzil artırma paketiyle şehir içinde tam 322 km menzil getiriyor. Modelin menzil paketi olmadan yapabildiği yol şehir içinde 257 km olarak açıklanıyor. 89 km/s hızla ölçülen otoban menzili ise yaklaşık olarak 160 km olan Zero SR/S, bu açıdan pazarın en iyileri arasına giriş yapmaya hazırlanıyor. Menzile yönelik özel bir aerodinamik gövde üstüne kurulduğu aktarılan elektrikli motosiklet, yüksek performansı konforlu bir şekilde sunacak da deniyor. Tasarımını yukarıda görebileceğiniz motosiklet, şimdilik kaça satılacak bilinmiyor. Ancak bu özelliklere sahip bir motosikletin kesinlikle ucuz olması beklenmiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Elektrikli motosiklet Zero SR/S ile tanışmamıza çok az kaldı

Aktarıldığı kadarıyla model resmi olarak 24 Şubat tarihinde lanse ediliyor. Bu açıdan biraz daha beklenmesi gereken elektrikli motosiklet, pazarda çok dikkat çekecek gibi görünüyor. Resmi duyuru ve tüm detaylar için bizi takip etmeye devam edin.

İlginizi Çekebilir

En yeni elektrikli bisiklet modeli ve detayları;

Paylaş