Bugünden itibaren geçerli; motorin fiyatlarına yeni zam

08 Şubat 2022 09:12

Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası’dan (EPGIS) alınan son haberlere göre motorin fiyatlarına yeni bir zam geldi.

Küresel anlamda petrol fiyatları son birkaç aydır sabitlenmek bilmiyor. Bir düşen bir artan fiyatlar hem küresel salgından hem de politik durumlardan etkileniyor. Son günlerde de brent petrol bir artış eğilimine girdi. Bunun da benzin fiyatlarına yansıması bekleniyordu. EPGIS’den yapılan açıklamada, “Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 08/02/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Motorinde 80 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur..” sözlerine yer verildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Zamlı motorin fiyatları ne durumda?

EPGİS tarafından açıklanan 80 kuruşluk motorin zammının ardından Motrinin litresi Ankara’da ortalama 14,66 liradan 15,46 liraya kadar çıkıyor. Motorinin litresi İstanbul’da 14,59 liradan 15,39 liraya, İzmir’de ise 14,66 liradan 15,46 liraya yükseldi.

Her zaman yaptığımız hatırlatmayı yineleyelim. Verdiğimiz rakamlar şirket, bölge ve dağıtıcı gibi unsurlara bağlı olarak küçük değişiklikler gösterebiliyor.

İlginizi Çekebilir: Çok ses getiren yarı insansı robot Ameca

Paylaş