Snapdragon 870 işlemcili ive 64 MP kameralı POCO F4 için fiyat avantajı [Şubat 2024]

14 Şubat 2024 12:00

POCO F4 akıllı telefonun fiyatı bir satış kanalında yeniden geriledi. Fiyat/performans odaklı telefonda Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 870 işlemcisi bulunuyor. Telefonda bu işlemciye 6 GB RAM eşlik ediyor.

Dahili depolama kapasitesi 128 GB olan POCO F4 modelinde microSD kart desteği ise yok. Cihazda microSD kart olmadığı için telefonun hafızası artırılamıyor. Ana kamerası 64 megapiksel çözünürlüğünde olan telefon bu kamerayla detaylı fotoğraflar çekmeye imkan tanıyor. F/1.8 diyaframlı bu kamerada optik görüntü sabitleme sistemi de bulunuyor. Bu sistem yardımıyla cihaz videolarda oluşabilecek sarsıntıyı azaltıyor. Cihazda bu kamera dışında 8 megapiksel ultra geniş açı kamera yer alıyor. Telefonda bununla birlikte 2 megapiksel makro kamera mevcut. Saniyede 60 kare 4K video kaydedebilen telefonun ön tarafında 20 megapiksel kamera kullanılıyor. Ön kamerayla Full HD çözünürlüğünde videolar kaydetmek mümkün. Stereo destekli hoparlörlerle güçlü bir ses performansı vadeden modelin yan tarafında parmak izi sensörü yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

POCO F4 parlak ve canlı bir ekranla geliyor

Pil kapasitesi 4.500 mAh olan telefonda 67 watt hızlı şarj özelliği de var.  Cihazda 6,66 inçlik AMOLED ekran bulunuyor. Bu ekran aynı zamanda 120 Hz yenileme hızına da destek veriyor. Telefon yapılan indirimle şu anda 13.499 TL‘ye temin edilebiliyor. Şu sıralar fiyat/performans odaklı bir akıllı telefon sahibi olmayı düşünüyorsanız bu modeli satın alabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş