Polestar imzasını taşıyan araziye özel modern bisiklet

13 Temmuz 2022 15:44

Volvo bağlantılı elektrikli otomobil odaklı firma Polestar, bu sefer dikkat çekmeyi başaran bir bisiklet ile karşımızda.

Volvo tarafının dikkat çeken gelecek adımlarından birisi olan Polestar, en son detaylarını aşağıdaki bağlantıda aktardığımız özel bir konsept modeliyle ses getirmişti. Ürün gamı halen sınırlı olmasına rağmen elektrikli otomobil pazarında dikkat çeken firma, diğer üreticiler gibi başka alanlara da ilgi duyuyor. Bu alanların en yenisi bisiklet tarafı oldu. Bu bağlamda da bugün karşımıza MTB sınıfında yer alan Allebike Alpha Polestar Edition çıkarıldı. Bu bisiklet tahmin edebileceğiniz gibi tamamen Polestar tarafında üretilmemiş. Bu model için Allebike firmasıyla bir ortaklık kurulmuş. Firmanın hali hazırda satışta olan Alpha modelini temel alan MTB, Polestar’ın tasarım diline yönelik olarak güncellenmiş.

Üst sınıfta yer alan ve karbon fiber kadro üzerine kurulan model, Öhlins imzalı süspansiyon sistemleriyle yüksek darbelerden etkilenmiyor ve yüksek performanslı disk frenler üzerine kuruluyor. Sadece 100 adet üretileceği aktarılan Allebike Alpha Polestar Edition için fiyat elbette oldukça yüksek seviyede. İki farklı renkte hazırlanan bisiklet için Avrupa merkezli olarak tam 9.500 euro fiyat açıklanıyor. Bu fiyata Avrupa’da çok daha farklı ulaşım araçları satın alınabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bisiklet tarafına son yıllarda en çok önem veren otomobil üreticileri arasında Alman devi Porsche yer alıyor. Firmanın bu konuda attığı en son adımlara direkt olarak buradan ulaşabilirsiniz.

Polestar imzalı bisiklet yanında bu da ilginizi çekebilir: Sony’nin yeni konsept elektrikli otomobil ile tanışın

Paylaş