PUBG 5.2 güncellemesi ve gelen büyük yenilikler

14 Kasım 2019 15:30

Dünyanın en popüler oyunlarından PUBG sürekli olarak gelişmeye devam ediyor. İşte 5.2 güncellemesi ile gelen tüm yenilikler.

Test sunucularında sunulan PUBG 5.2 güncellemesi, yapılan açıklamaya göre Çivi Kapanı, Yol Noktası Sistemi, Vikendi’de bazı dengeleyici güncellemeler ve PUBG Labs ile içeriği test etmek için yeni seçenekler sunuyor. PUBG Labs ile birlikte toplulukla beraber çalışarak, oyuncularımızın yeni oyun modlarını, kuralları, özellikleri ve çok daha fazlasını deneyimlemesini istiyoruz diyen firma, sistemler ve testler ile ilgili geri bildirimlerin PUBG Labs’i şekillendirdiğini ve firmaya topluluğun gözünden görme ve topluluğun önceliklerini dinleme şansı tanıdığını aktarıyor. Bu güncellemede ayrıca oyuncular yeni eklenen Çivi Kapanı’nı yerleştirerek araç saldırılarının önüne geçebiliyor. Burada şu detaylar veriliyor:

  • – Tuzağın üzerinden geçen bir aracın lastiklerini patlatmak için bir Çivi Kapanı kur.
  • – Bir Çivi Kapanı, yok olmadan önce sadece bir araca hasar verebilir.
  • – Çivi Kapanı, aracın lastiğini patlatırlar ancak aracın kendisine hasar vermezler.
  • – Çivi Kapanı, tüm haritalarda diğer fırlatılabilirler ile aynı oranda doğar.
  • – LMB’ye basılı tutarak bir Çivi Kapanı kurabilirsin. Çivi Kapanını bir kere kurduktan sonra geri kaldıramazsın.

Ayrıca yeni PUBG güncellemesi Vikendi haritasını bir keskin nişancının oyun alanına dönüştürecek birçok iyileştirme ve değişiklik sunuyor. Yine açıklamaya göre daha savunulabilir keskin nişancı pozisyonları için birçok binanın pencereleri azaltılmış, küçük şehirlerde daha fazla görüş alanı için bazı binalar ve molozlar kaldırılmış, trafiğin yoğun olduğu alanlardaki duvarlar, ağaçlar ve kayalar taşıtların daha iyi manevra yapabilmeleri için temizlenmiş. Yeni olarak PC oyuncuları ve takım arkadaşları artık “Yol Noktası” sistemi ile stratejilerini, rotalarını ve yönlerini daha iyi planlayabiliyor. Firma “son çembere kadar rotanızı tamamlamak için birden fazla rota noktaları işaretlerken herkese öncülük edin.” diyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

PUBG halen milyonları peşinden sürüklüyor

Yeni 5.2 güncellemesi 20 Kasım’da PC canlı sunucularında ve 26 Kasım’da konsol canlı sunucularında erişilebilir olacak.

İlginizi Çekebilir

Katlanabilir telefon Motorola Razr

Paylaş