“Razer Atlas” tanıtıldı: Cam yüzeyli üst seviye fare altlığı

16 Mart 2023 21:30

Dünyanın en büyük oyun aksesuarı üreticilerinden Razer, bugün cam yüzeye sahip yeni fare altlığı Razer Atlas ile karşımızda yer alıyor.

Üst seviye oyuncular ve özellikle de profesyoneller için hazırlanan yeni fare altlığı Razer Atlas, farkını temperli cam yüzeye sahip olmasıyla (Bu konuda marka için bir ilk) koyuyor. Bu sayede yüksek bir kaydırma performansı sunan büyük boyutlu ürün, şirketin kendi açıklamasına göre yeni bir hassasiyet, hız ve dayanıklılık seviyesi getiriyor. Optik sensörlü fareler göz önüne alınarak tasarlanan altlık, fazla toz tutmuyor ve normal bir bez ile kolaylıkla temizleniyor. Çizilmeye dayanıklı olan Atlas, Razer’ın kendi açıklamasına göre oyunculara daha sessiz fare hareketleri sunarak konsantre kalmalarına yardımcı oluyor ve tüm altı kaplayan kauçuk bir kaymaz taban üzerine kuruluyor. Bu taban yoğun oyun seansları sırasında bile altlığın yerinde kalmasını sağlayarak oyunu bozabilecek herhangi bir kayma veya hareketi ortadan kaldırıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İleride Türkiye’de de satılacak Atlas için açıklanan yurt dışı satış fiyatı 100 dolar seviyesinde yer alıyor. Bu fiyat ile çok kısıtlı bir kitleye hitap eden ürün, Türkiye’de 2.500 TL gibi yüksek bir fiyata satılabilir. Modelin siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunuyor.

Razer Atlas yanında bu da ilginizi çekebilir: Sony’den yeni PS5 oyun kumandası

Paylaş