Razer’dan “360 derece düşman avı” sunan yeni oyuncu kulaklığı

14 Kasım 2019 20:34

Oyuncu donanımı pazarının büyük ismi Razer, ürün gamına yeni bir oyuncu kulaklığı modeli daha ekledi. İşte karşınızda Kraken Ultimate.

Razer Kraken Ultimate, firmanın son dönemde tanıttığı en gelişmiş oyuncu kulaklığı modelleri arasında yer alıyor. THX Spatial Audio desteğiyle çevrenizin farkına 360 derece olarak varmanıza imkan tanıyan ürün, bu özelliğiyle aksiyon oyunlarında büyük fark yaratıyor deniyor. Daha önce sunulan sanal 7.1 Surround sistemlerinden çok daha derin üç boyutlu ses oluşturabilen ve hassas “düşman konumlandırma” sunan model, firmanın ikonik tasarımı çizgisinde ve kafa üstü formunda. Bünyesinde yüksek kaliteli bir mikrofon (Aktif gürültü engellemeli) yer alan ve böylece hem yayın hem de oyun içi iletişim için harici mikrofona olan ihtiyacı bitiren Razer Kraken Ultimate, bünyesinde 50 mm sürücüler barındırıyor. Bu açıdan “bass” performansı yüksek olacak model, toplam 275 gram ağırlığında. 1,3 metre uzunluğunda bir USB kablosuyla gelen kulaklık, kağıt üstünde oldukça güzel görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Razer Kraken Ultimate oyuncu kulaklığı ne kadar?

Modelin açıklanan satış fiyatı 139 dolar seviyesinde yer alıyor. İlerleyen süreçte Türkiye’de de satılacağını düşündüğümüz kulaklık, herkese hitap etmiyor. Bu ürün en iyisini isteyenleri hedefliyor ve bu açıdan bütçe dostu bir seçenek oluşturmuyor. Ürünün resmi sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Telefonları dizüstü haline getiren ürün

Paylaş