Realme duyurdu: “Çift Platform Çift Amiral Gemisi” dönemi

23 Şubat 2021 19:00

Türkiye’de resmi olarak yer alan Realme, yeni amiral gemisi GT öncesinde dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Firma “Çift Platform Çift Amiral Gemisi” dönemine geçiyor.

Yapılan resmi açıklamaya göre Realme, yeni yılda orta-üst düzey ürünleri marka geliştirme için kritik bir hedef şeklinde ele alarak bu segmentteki telefon ürün yelpazesini kullanıcılara ilham olacak şekilde artıracak. Firma sektöre daha kapsamlı bir orta-üst düzey seri sunma planını ‘Cesaret Et’ ruhuna bağlı kalarak gerçekleştireceklerini aktarıyor. Hem Qualcomm Snapdragon 8 serisini hem de MediaTek Dimensity serisi 5G platformunu benimseyeceklerini aktaran şirket, sırasıyla performans ve görüntüye odaklanan iki amiral gemisi serisini piyasaya sunarak genç kullanıcılara daha fazla premium ürün seçeneği sağlayacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Realme GT modeli Türkiye’de de bekleniyor

Bu model hakkında da konuşan ve özellikle “GT serisi” ibaresini kullanan firma, şirketin “Çift Platform Çift Amiral Gemisi” stratejisi kapsamında akıllı telefon portföyünde en yüksek performansa sahip amiral gemisi serisi olacak. Snapdragon 888 ile performans açısından yeni amiral gemisi olacak GT; firmaya göre kullanıcıların yüksek performansın gücünden ve sürekli artan bir deneyimden faydalanmalarına olanak tanıyacak.

Yine şirkete göre Snapdragon 888’in performansını en iyi şekilde açığa çıkarmak için GT serisi, yenilikçi bir şekilde Paslanmaz Çelikten VC Soğutma Sistemiyle donatıldı. Soğutma sisteminde paslanmaz çeliğin kullanıldığı yeni soğutma sistemi, ısı yayma yapısını optimize ederek telefonun ısı yayma performansını daha da iyi bir hale getiriyor.

İlginizi Çekebilir

Karşınıda OPPO’nun yeni kablosuz şarj teknolojisi

Paylaş