Redmi Note 10 Pro 5G için yayımlanan işkence testi [İzle]

27 Mayıs 2021 10:56

Beklenen telefon modeli Redmi Note 10 Pro 5G dün lanse edildi. Bunun üstüne firmadan videolu reklam içerikleri de başladı.

Tüm detaylarına burada ulaşabileceğiniz Redmi Note 10 Pro 5G, şimdilik Çin pazarına özel dikkat çeken bir telefon oldu.

Bu telefonu bugün gündeme getiren ise Xiaomi’nin yayımladığı yukarıda izleyebileceğiniz sağlamlık testi videosu oldu. Bu videoda telefona adeta işkence edildiği görülüyor.

Xiaomi, rakibi diğer firmalar gibi ürettiği telefonlarını en zorlu şartlarda özel makineler kullanarak sürekli olarak test ediyor. Firmanın bunun için fütüristik bir merkezi bulunuyor.

Bu testlerden geçemeyen telefonlar tahmin edebileceğiniz üzere satışa sunulmuyor. Bu açıdan yapılan testlerin büyük önemi bulunuyor. Testlerde telefonun ekranını koruyan Gorilla Glass Victus cam da görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Redmi Note 10 Pro 5G için temel özet şöyle

Telefon gücünü MediaTek Dimensity 1100 işlemciden alıyor. 6 GB ve 8 GB RAM seçenekleri sunulan telefon, 128 GB ve 256 GB depolamaya sahip.

Önündeki ekran deliğinde 16 megapiksel selfie kamerası yer alan cihaz, arkasında 64 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro kameralarını bir araya getiriyor.

67 W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pili bulunan model, 6,6 inç FHD+ 120 Hz LCD ekrana sahip ve yurt dışında 270 dolardan başlıyor.

İlginizi Çekebilir

Xiaomi Mi 11 Ultra’nın içindeki detaylara bakın

Paylaş