Reklamları kaldıran Twitch Turbo için fiyat güncellemesi yapıldı

26 Mayıs 2023 09:17

Reklamları kaldıran Twitch Turbo aboneliği için fiyat güncellemesi yapıldı. Bazı pazarlarda fiyatlara zam gerçekleştirildi.

Dün gece “25 Mayıs 2023 itibarıyla Twitch Turbo abonelik fiyatı, dünyanın farklı ülkelerindeki yerel şartlara olarak uygun olacak şekilde güncellendi.” duyurusunu yapan Amazon’un sahibi olduğu büyük canlı yayın platformu Twitch, aboneliğin ABD fiyatını 8,99 dolardan 11,99 dolara çıkardı. Birçok bölgeye yerel fiyatlandırması olan Turbo, bu konuda Türkiye’yi es geçiyor. Şu aşamada Türkiye fiyatı ABD fiyatına göre düşük ancak ödeme konusunda “TL” kullanılmıyor. Türkiye’de Turbo’ya abone olmak için 6,99 dolar verilmesi gerekiyor, bu güncel kur üzerinden 140 TL yapıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Peki Twitch Turbo tam olarak neler sunuyor? Firma bu konuda şunları aktarıyor: “Turbo Twitch.tv’de sunulan aylık abonelik programıdır. Turbo abonelik şu avantajları sağlar:

  • -Tüm Twitch’te reklamsız izleme: Sevdiğiniz yayınları video veya yazılı reklam olmadan izleyebilirsiniz. Bunun istisnası kanal sponsorluklarıdır. Kanallarda yayıncının etkinleştirdiği promosyonları ve kanal sayfaları dışında da Twitch’in desteklediği içerikleri görmeye devam edebilirsiniz.
  • -Genişletilmiş İfade Seti: İlave iki ifade setinden (Glitch veya maymunlar setlerinden) dilediğinizi seçebilir, sonradan istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.
  • -Özel Sohbet Kullanıcı Adı Renkleri: Özel renkteki kullanıcı adınızla farkınızı ortaya koyun.
  • -Sohbet Rozeti: Turbo kullanıcısı olduğunuzu gösteren özel sohbet rozetini gururla taşıyabilirsiniz.
  • -Daha uzun süreyle yayın saklama: Twitch’teki geçmiş yayınlarınız, standart 7 Gün yerine 60 güne kadar saklanır.”

Twitch Turbo yanında bu da ilginizi çekebilir: Hyundai’den otomatik çalışan şarj robotu

Paylaş