40 km menzil sunan RKS MX25 Pro elektrikli bisiklet için fiyat avantajı [Nisan 2024]

24 Nisan 2024 14:00

RKS MX25 Pro elektrikli bisiklet için yeni bir kampanya var. Popüler katlanabilir elektrikli bisiklette 36V 8 Ah pilin tercih ediliyor. Bisiklet tam dolu pille 35 ila 40 kilometre arasında bir menzil vadediyor.

Bu menzil değerine bakıldığında şehir içi kullanıma hitap ettiği görülen RKS MX25 Pro, saatte 25 kilometre hıza ulaşabiliyor. Bisikletin pili yaklaşık 6 saatte tekrardan şarj edilebiliyor. Shimano 7 vites sistemiyle gelen bisiklette LED ön far da mevcut. Bu far sayesinde güçlü bir aydınlatma sağlayan modelin ön tarafında LCD gösterge ekranı da yer alıyor. Bu gösterge üzerinden bisikletin yaptığı hız değeri görülebiliyor. Göstergede aydınlatma olduğu için düşük ışık koşullarında bisikletle ilgili değerleri görmek de mümkün. Bisikletin arka kısmında bagaj akseusarı da bulunuyor. Kullanıcılar bu alana çantalarını veya alışveriş torbalarını yerleştirebiliyor. RKS’nin bisikleti de katlanabilir bir tasarıma sahip. Bu sayede bisiklet otomobillerin bagajlarına rahatlıkla sığabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

RKS MX25 Pro elektrikli bisikletin kampanyalı fiyatı ne kadar?

Bisiklet 22 kilogram ağırlığında ve 110 kilograma kadar sürücü taşıyabiliyor. Piyasada daha yüksek fiyata satılan elektrikli bisikletin kampanyalı fiyatı ise 19.990 TL. Elektrikli bisiklet kredi kartlarıyla 12 taksit imkanıyla da satın alınabiliyor. Bisikletin siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunuyor. İndirimli fiyat bisikletin iki renk seçeneği için de geçerli.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş