RTX 4060 grafik işlemcili Lenovo LOQ için 10.500 TL’lik indirim fırsatı [Ekim 2023]

13 Ekim 2023 19:00

Oyunculara yönelik geliştirilen Lenovo LOQ dizüstü bilgisayar için indirim fırsatı geldi. Intel‘in Core i7 13620H işlemcisinden güç alan bilgisayarda 16 GB RAM yer alıyor.

Nvidia’nın RTX 4060 grafik işlemcisinden güç alan Lenovo LOQ ışın izleme teknolojisinden yararlanıyor. Bu sayede yüksek grafik performansı vadeden bilgisayarda Full HD çözünürlüklü 15,6 inç ekran yer alıyor. İki adet USB-A, iki adet USB-C, Ethernet, HDMI ve 3.5 mm kulaklık girişi bilgisayarın bağlantı noktaları arasında. Parmak izi sensörüne destek vermeyen bilgisayarda Lenovo LA1 AI çipine sahip Lenovo AI Engine+ bulunuyor. Bu teknoloji en yeni AAA oyunları oynamayı ve içerik oluşturmayı kolaylaştırıyor. Günlük kullanımın zorluklarına dayanacak şekilde üretilen bu dizüstü bilgisayar, katı, askeri sınıf MIL-STD-810H standartlarını karşılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Lenovo LOQ dizüstü bilgisayarın kampanyalı fiyatı ne kadar?

Minimalist tasarımıyla dikkat çeken bilgisayarda bununla birlikte üst düzey soğutma sistemi bulunuyor. Bu sayede performansa ihtiyaç duyan uygulamalarda ve oyunlarda serin bir derin deneyim sağlanıyor. Piyasadaki fiyatı 50.499 TL olan bilgisayar yapılan indirimle 39.999 TL‘ye satın alınabiliyor. Yeni kampanya haberlerini de sizlerle paylaşacağız.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş