RTX 4070 grafik işlemcili ve Core i9 işlemcili Monster Semruk S7 V9.2.3 dizüstü bilgisayar için indirim fırsatı [Şubat 2024]

01 Mart 2024 19:00

Monster Semruk S7 V9.2.3 dizüstü bilgisayarın fiyatı geriledi. Üst düzey bir oyuncu dizüstü bilgisayarı olan cihazda <Intel’in Core i9 13950HX işlemcisi bulunuyor.

Bu işlemcisiyle güçlü bir performans vadeden Monster Semruk S7 V9.2.3 modelinde Nvidia’nın RTX 4070 grafik işlemcisi kullanılıyor. Piyasadaki tüm oyunları akıcı bir şekilde çalıştırabilen telefon aynı zamanda ışın izleme teknolojisinden de yararlanıyor. Quad HD çözünürlüklü 17 inç ekranı bünyesinde barındıran bilgisayarın ekranı 240 Hz’lik yenileme hızı vadediyor. 64 GB RAM’li bilgisayar sekmeler arasındaki geçişlerde de çok hızlı bir performans sunuyor. 2 TB’lık SSD depolama alanıyla geniş bir hafıza imkanı sunan bilgisayar SteelSeries imzalı aydınlatma sistemiyle de öne çıkıyor. Bu klavyesiyle görsel bir şölen de vadeden bilgisayarda kullanıcılar her tuşa ayrı renk atayabiliyor. DTS teknolojisine sahip 6 adet hoparlörleriyle de güçlü bir ses performansına imkan tanıyan cihaz USB-C, 3.5 mm kulaklık girişi, Ethernet, HDMI ve USB-A olmak üzere çok sayıda bağlantıya destek veriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Monster Semruk S7 V9.2.3 dizüstü bilgisayarın kampanyalı fiyatı ne kadar?

Bilgisayar yapılan indirimle şu anda 83.799 TL‘ye temin edilebiliyor. Eğer şu sıralar üst düzey bir oyuncu dizüstü bilgisayar satın almayı planlıyorsanız bu kampanyaya göz atabilirsiniz.

 

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş