Samsung cephesinde sular durulmuyor! Bu kez Galaxy Watch Active sorunu gündemde

23 Nisan 2019 10:30

Samsung cephesinde sular durulmuyor. Firmanın en yeni akıllı saati Samsung Galaxy Watch Active bazı kullanıcılar için sıkıntı yaratıyor.

Katlanabilir telefon modeli Galaxy Fold ile ciddi sorunlar yaşayan Samsung, şimdilerde yeni akıllı saatinin yaşadığı sıkıntıyla gündemde. Neyse ki Samsung Galaxy Watch Active sahipleri donanımsal değil yazılımsal bir sıkıntıdan muzdarip gibi görünüyor. Geçtiğimiz perşembe günü ortaya çıkan ve giderek büyüyen sorun Galaxy Watch Active dışında Gear kullanıcılarını da etkilemiş durumda. Kullanıcılar cihaz güncelleme sorunu ve hesaba girememe probleminden muzdarip. Android cephesinde Google Pixel’in yanı sıra OnePlus 6T, Moto G7 ve Xiaomi Mi 9 gibi farklı farklı pek çok modeli etkileyen sorunda kullanıcıların bir kısmı Samsung hesaplarını saatin uygulaması içinden açamadığını ve beyaz ekran hatası aldıklarını kaydediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sorun üzerine çalışılıyor

Önümüzdeki günlerde LOG.com.tr’de incelemesini bulabileceğiniz ürünü biz iPhone X ve Samsung’un Galaxy A50 modeli ile test ederken böye bir sıkıntı yaşamamıştık. Giderek yaygınlaşan bu hesap girememe problemiyle ilgili ise Samsung’un çalışma yürüttüğü belirtiliyor. Önümüzde günlerde firmanın bir yazılım güncellemesiyle bu sorunu çözmesi bekleniyor. Sorunun kaynağına dair resmi bir açıklama ise şimdilik paylaşılmış değil. Galaxy Watch Active modeli Türkiye’de 1.199 TL fiyatla satışa sunulmuş durumda.

Öte yandan firmanın irili ufaklı cihaz sorunlarıyla sürekli gündemde olması, markaya duyulan güveni giderek azaltıyor. Samsung’un Android ve akıllı telefon pazarındaki liderliğini korumak adına üzerinde büyük bir baskı bulunuyor. Ancak tekrar eden sorunların artışı, kullanıcıları bu alanda “alternatif” aramaya itiyor.

İlginizi çekebilir

Galaxy Watch Active tanıtımı

Paylaş