Samsung EP-P5400T kablosuz hızlı şarj cihazı için indirim fırsatı

06 Eylül 2023 11:00

Samsung EP-P5400T kablosuz hızlı şarj cihazının fiyatı geriledi. Gri ve beyaz renk seçeneklerine sahip olan EP-P5400T, tek şarj aleti ile iki cihazı şarj etmeye imkan tanıyor.

Mobil cihazları güvenli şarj etmeye imkan sağlayan Samsung EP-P5400T, 15 watt hızlı şarj desteği sunuyor. USB güç dağıtıcısıyla ve adaptif hızlı şarj aleti seyahat adaptörü ile uyumlu olan cihaz, Galaxy akıllı telefonlar ve saatler haricinde kablosuz kulaklıkları da şarj edebiliyor. Cihaz, Samsung haricinde Qi kablosuz şarj standardına destek veren mobil cihazlarla da uyumlu. Pek tabii bunun için şarj cihazında kullanılan mobil cihazların da kablosuz şarj teknolojisine sahip olması gerekiyor. Kablosuz şarj cihazı yastıkları bir fan içeren dahili soğutma sistemine sahip. Şarj çözümü piyasadaki rakip ürünlerden daha az enerji tüketerek telefonları daha hızlı şarj ediyor. Şarj cihazı mobil cihazları yüksek sıcaklığa, neme, şarj olurken ortaya çıkan aşırı ısınmaya karşı koruyor. Cihaz bununla birlikte şarj sırasında engel oluşturan nesneleri otomatik olarak tespit ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung EP-P5400T modelinin indirimli fiyatı ne kadar?

Şarj cihazında bununla birlikte LED ışık da yer alıyor. Bu bildirim ışığı kullanıcılara şarj durumuyla ilgili bilgiler sunuyor.  Kırmızı renk, şarj oluyor; yanıp sönen ışık, şarj hatası; ve yeşil ışık, şarj dolu anlamına geliyor. Cihazın beyaz renkli modeli şu anda daha uygun fiyata satın alınabiliyor. Şarj cihazının indirimli fiyatı ise 1.198 TL.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş