Samsung Galaxy A12 Türkiye’de satışa çıktı; işte fiyatı

22 Ocak 2021 20:14

Samsung’un Türkiye’de resmi garantili olarak satılan en son modellerinden birisi Samsung Galaxy A12 oldu. İşte bilinmesi gereken detaylar;

Tanıtım üzerinden oldukça uzun bir zaman geçen cihazlardan Samsung Galaxy A12, damla çentikli standart bir tasarıma sahip. Temel ihtiyaçlara odaklanan model, artık Türkiye’de de elde edilebiliyor ve resmi fiyat 2.899 TL seviyesinde yer alıyor. Büyük bir satış kanalına giren telefon için üç farklı renk seçeneği sunuluyor. Teknik olarak hatırlamak adına 5.000 mAh pil ile gelen cihaz, 6.5 inç HD+ Infinity-V ekran taşıyor ve 8 megapiksel selfie kamerası barındırıyor. Arkada ise dörtlü kamera sistemi var. Burada 48 megapiksel + 5 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel derinlik sensörü yer alıyor. Gücünü Samsung tam olarak açıklamıyor olmasına rağmen yüksek ihtimalle Mediatek Helio P35 işlemciden alan telefon, 3 GB 4 GB ve 6 GB RAM ile yolda bulunuyor. MicroSD yuvası olan ve depolama seçenekleri 32 GB, 64 GB ve 128 GB olarak seçilen Galaxy A12, parmak izi sensörünü yan tarafında taşıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy A12 temel ihtiyaçları rahatlıkla karşılayacaktır

Galaxy A12 modeli Türkiye’de geniş bir kitleye hitap ediyor. Yakın zamanda 2.500 TL altına ineceği düşünülen telefon, genel iletişim, temel seviye oyun ve sosyal medya platformları için fazlasıyla yeterli gelecektir. 2021 ürün gamını da tanıtmaya başlayan Güney Kore merkezli teknoloji devi, bir yandan daha önce çıkan modellerini de Türkiye’ye getirmeye devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Firmanın yeni takip aksesuarı ile tanışın

Paylaş