Samsung Galaxy Book Pro ve Galaxy Book Pro 360 sızdırıldı

22 Mart 2021 15:30

Samsung, dizüstü pazarında iki iddialı model üzerinde çalışıyor. Samsung Galaxy Book Pro ve Galaxy Book Pro 360 geliyor.

Samsung Galaxy Book Pro ve Galaxy Book Pro 360, firmanın Evan Blass tarafından sızdırılan en son dizüstüleri oldu. Evan Blass’a göre 13 ve 15 inç boyutlarda gelen dizüstüler, iki farklı renkte yolda bulunuyor ve birbirlerinden gövde yapılarıyla ayrılıyor. Galaxy Book Pro 360, ismiyle de işaret ettiği üzere geriye tamamen katlanabilen bir menteşe sistemine sahip. Bu sayede bir tablet formunu alabilen dizüstü, elbette dokunmatik bir ekrana sahip ve stylus kalem ile beraber geliyor. Galaxy Book Pro ise standart dizüstü formunda. Güçlerini 11. jenerasyon Intel işlemcilerden alan modeller, istenirse Nvidia MX450 ekran kartıyla da alınabilecek bilgisi veriliyor. Oldukça modern ve ince kasalara sahip dizüstüler, şimdilik hangi pazarlarda satışa çıkacak bilinmiyor. Ancak bu pazarlar arasında Türkiye’nin olmadığı düşünülüyor.

OLED ekranlı yeni Samsung Galaxy Book Pro serisi 90 Hz yenileme sunabilir

Samsung Display, 90 Hz OLED panelleri geçtiğimiz aylarda duyduğumuz kadarıyla yüksek rakamlarda seri üretime almış durumda. Bu 90 Hz OLED panele sahip birçok dizüstünün, yakında resmi olarak tanıtılacağı aktarılıyor. Burada birçok şirketin çalışmalar yaptığı aktarılıyor ve bu da son kullanıcı için gerçekten güzel görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Çok yüksek miktarda üretileceği için maliyeti eskiye oranla düşük olacak bu OLED paneller, bağlantılı olarak OLED ekranlı dizüstülerin fiyatını da aşağıya çekecek. Derin gerçek siyahlar ve canlı renkler sunan OLED paneller, 90 Hz yenileme hızı ile akıcı, OLED’in karakteristik yapısıyla da göz alıcı bir deneyim getirmeye geliyor.

 İlginizi Çekebilir

Son dönemde çıkan en iddialı elektrikli scooter

Paylaş