Samsung Galaxy M35 5G resmi olarak lanse edildi

27 Mayıs 2024 09:12

Samsung’un ürün gamı büyümeye devam ediyor, markadan bugün daha önce sızdırılan Samsung Galaxy M35 5G modeli de geldi.

Samsung Galaxy M35 5G, düz kenarlara sahip giriş seviyesi standart bir telefon ve sadece temel ihtiyaçlara odaklanıyor. Bugün ilk olarak Brezilya merkezli olarak lanse edilen günümüz için kalın çerçeveli telefon, teknik olarak bakarsak 6,6-inç boyutunda bir FHD+ 120 Hz S-AMOLED ekran üzerine kurulmuş ve gücünü Samsung imzalı Exynos 1380 işlemciden alıyor. 25W şarj destekli 6.000 mAh batarya taşıyan ve toplam üç farklı renkte gelen Galaxy M35 5G, arkasında üç farklı kamerayı dikey dizilimde bir araya getiriyor. Burada spesifik olarak OIS’e sahip 50 megapiksel geniş açı + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro kameraların kullanıldığı belirtiliyor, cihazdaki ekran deliğine konulan selfie kamerasında ise 13 megapiksel çözünürlük sunuluyor. Henüz fiyatı belli olmayan telefon, kutusundan Android 14 temelli OneUI 6.1 ile çıkıyor. İsminde de geçtiği üzere 5G destekli modelde, Wi-Fi 6 desteği de bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bu aralar Samsung Galaxy S24 FE modeli de sık sık gündeme geliyor, hatta telefon çok yakında yer alıyor. Çünkü telefon yayınlanan en son One UI testinde kendisini gösterdi ve buradan işaretle modelin çok yakında lanse edileceği konuşulmaya başlandı. Gerçek anlamda yıl sonuna kalmayacak gibi görünen ve daha önce de gündeme gelen telefon, iddialara göre küresel birçok pazarda Exynos 2400 işlemci ile satılacak (Türkiye’ye gelirse burada da Exynos 2400 ile satılacaktır) ve bütçe dostu bir amiral gemisi olarak geniş bir kitleye hitap edecek.

4.500 mAh pil üzerine kurulacağı da verilen ilk bilgiler arasında olan telefon, Galaxy S23 FE modeli gibi fiyat-performans odağında çok dikkat çekebilir. Esneme yapmayan bir OLED panel üzerine kurulacağı da iddia edilen Galaxy S24 FE, son gelişmeler ışığında 10 Temmuz tarih iddiasına sahip bir sonraki Galaxy Unpacked kapsamında görücüye çıkarılabilir.

Samsung Galaxy M35 5G yanında bu da ilginizi çekebilir: Samsung imzalı ilginç projektör Freestyle

Paylaş