Samsung Galaxy Note 10 kullanıcıları için sevindirici haber

28 Şubat 2020 14:30

Samsung Galaxy Note 10 ailesi için yeni bir yazılım güncellemesi yayınlandı. Kısa bir süre önce Malezya’da indirmeye sunulan güncelleme şu anda Almanya’da indirmeye sunulmuş durumda.

Önümüzdeki günlerde diğer ülkelerde de yayınlanması beklenen güncelleme Android 10 ve One UI 2.0 güncellemesinden sonraki ilk gelişmiş güvenlik dışındaki iyileştirmeleri barındırıyor. Yeni güncellemedeki iyileştirmeler yüz tanıma ve tam ekran gezinme hareketlerine odaklanıyor. Güncellemede önümüzdeki ay yayınlanması beklenen güvenlik yaması ise yer almıyor. Samsung’un bazı ülkelerde biraz önce belirttiğimiz iyileştirmelerle birlikte güvenlik yamasını önümüzdeki ay sunma olasılığı kuvvetle muhtemel. Güncellemeyle birlikte telefonun daha iyi yüz tanıma deneyimi sunduğundan da söz edildiğini belirtelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy Note 10 ailesinde güncelleme nasıl indiriliyor?

Bir Galaxy Note 10 veya Note 10 Plus telefonunuz varsa, Ayarlar uygulamasını açıp Yazılım güncellemesi’ni seçip İndir ve yükle’ye dokunarak güncellemenin telefonunuz için kablosuz olarak kullanılabilir olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.  Henüz güncelleme telefonunuz için yayınlanmadıysa kısa bir süre beklemenizde yarar var. Almanya için indirmeye sunulan güncellemenin çok yakında Türkiye’de de yayınlanacağını söyleyelim. Android 10 güncellemesini alacak Samsung telefonları merak ediyorsanız buraya tıklayarak güncelleme alacak Samsung telefonları görebilirsiniz.

İlginizi çekebilir

Bu da Samsung’un en yeni katlanabilir ekranlı telefonu Galaxy Z Flip

Paylaş