Lucifer 5. sezon 15. bölümün umutsuzluk yaratan ismi

28 Şubat 2020 14:00

Netflix favorisi Lucifer 5. sezon 15. bölümün ismini açıkladı. Tahminler doğru çıkarken dizi final bölümü için umutsuzluğu artırıyor.

Netflix kütüphanesinin merakla beklenen dizisi Lucifer 5. sezon için isim açıklamalarını tamamlamak üzere. Bildiğiniz gibi 16 bölümle noktalanacak olan 5. sezon dizi için de bir finale imza atacak. Her ne kadar Netflix’in 6. sezon için görüşmeler gerçekleştirdiği konuşulsa da henüz resmi bir açıklama yok. Finale doğru giderken de 15. bölümün ismi bizlerle buluştu. Hayranların bir çırpıda tahmin ettiği isim ise doğrulanmış oldu. Jason Ning tarafından kaleme alınan bölümün ismi “Is This Really How It’s Going to End?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Lucifer 5. sezon tarihi için hala açıklama bekleniyor

Bu açıklamayla beraber beşinci sezon neredeyse tüm bölümlerin ismini açıklamış oluyor. 14. bölüm ve 15. bölüm ise hayranları giderek daha karamsar hale getirmiş durumda. Bölüm isimleri bildiğiniz gibi bölümdeki diyaloglardan alınıyor. Bu yüzden hayranlar kötü bir finale doğru ilerlemekten endişeleniyor.

Finalden önceki bölümün yönetmenliğini ise dizinin yaratıcılarından Ildy Modrovich üstleniyor. 8 + 8 bölüm olmak üzere iki kısım halinde yayınlanmaya hazırlanan 5. sezon için bir tarih ise paylaşılmadı. Tahminlerimiz 16. bölümün isminin de açıklanmasının ardından ilk tarihi göreceğimiz. Bildiğiniz gibi Lucifer 5. sezon bölümleri önce ilk 8 bölümü yayınlayacak; daha sonra kısa bir ara vererek başka bir tarihte sonraki 8 bölümü hayranlarla buluşturacak.

İlginizi çekebilir

İlkbaharı karşılayan dizi ve filmler; mart ayında Netflix Türkiye’de neler var?

Paylaş