Samsung Galaxy Note 10 Lite için netleşen önemli detay

27 Kasım 2019 20:59

Sık sık gündeme gelen bütçe dostu amiral gemisi Samsung Galaxy Note 10 Lite hakkında önemli bir detay resmiyet kazanmış durumda.

Samsung Galaxy Note 10 Lite ve Galaxy S10 Lite, son haftalarda gündemden düşmeyen cihazlar arasında. Bütçe dostu olacakları için çok merak edilen telefonlardan Galaxy Note 10 Lite, resmi FCC kayıtlarında göründüğü üzere kesin olarak Bluetooth bağlantılı bir S-Pen ile geliyor. Bazı kaynakların düşük fiyatlı / bütçe dostu yapısından dolayı S-Pen’siz geleceğini iddia ettiği amiral gemisi akıllı telefon, kesin olarak Note serisinin olmazsa olmaz aksesuarını yani kalemini taşıyor. Burada Galaxy Note 9’da kullanılan S-Pen ile karşımıza çıkacağı aktarılan kalem, Galaxy Note 10’daki kadar gelişmiş olmayacak deniyor. Galaxy Note 10’daki kalem yerleşik sensörleriyle uzaktan kontrolü değiştiriyor ve farklı imkanlar sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy Note 10 Lite hakkında neler biliyoruz?

İlk başta sadece siyah ve kırmızı renk seçeneklerinin olacağı aktarılan modelin, abileri gibi bir ekran deliğine ve ekrana entegre parmak izi sensörüne sahip olacağı düşünülüyor. Burada ultrasonik yerine optik bir sensörün kullanılacağı tahmin edilirken, modelin fiyatı düşük tutmak adına ekran ve kamera konusunda kırpılacağı düşünülüyor. Gücünü Snapdragon 855‘ten alacağı düşünülen telefonun, en düşük 6 GB RAM ve 128 GB depolama ile geleceği düşünülüyor.

İlginizi Çekebilir

Huawei’nin yeni Android tablet modeli

 

Paylaş