Samsung Galaxy Note 20 Ultra için tasarımda sürpriz bırakmayan görsel

21 Temmuz 2020 12:00

5 Ağustos tarihinde Galaxy Note 20 ile beraber resmi olarak tanıtılacak Samsung Galaxy Note 20 Ultra, 360 derecelik görselle karşımızda.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra ve Galaxy Note 20 ikilisi gündeme gelmeyi sürdürüyor. Ancak uzun zamandır hep söylediğimiz gibi yeni serinin gerçek yıldızı Galaxy Note 20 Ultra olacak. İşte bu üst düzey model, Evan Blass’ın aşağıdaki paylaşımı ile artık tasarım konusunda hiçbir sürpriz taşımıyor. Yayımlanan 360 derecelik bu görsel, modelin dikkat çekecek yeni bakır renk seçeneğini ve büyük arka kamera modülünü en net şekilde gözler önüne seriyor. Burada daha önce de ortaya çıktığı üzere üçlü kamera sistemi ile lazer otomatik netleme sistemi bir araya geliyor. Alt çerçevesi üst çerçevesinden biraz daha kalın olan Ultra, yerleşik olarak S Pen‘e sahip ve ön kamerasını gerçekten ufak bir ekran deliğinde taşıyor. Bu ekran deliği merkezde yer alıyor. Tam kıvamında kavisli kenarlara sahip olacak gibi duran Galaxy Note 20 Ultra, tasarımsal olarak yılın en şık cihazları arasında sayılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy Note 20 Ultra için başka detaylar da biliniyor

Pil tarafında Galaxy Note 20 modeli 4.300 mAh pille geliyor. Galaxy Note 20 Ultra ise 4.500 mAh pil taşıyor. Resmi 3C kayıtlarına göre telefonlarda 25W kablo üstünden hızlı şarj desteği sunuluyor. 25W bir kez daha söylemek gerekirse günümüz için çok düşük bir seviye. Artık birçok cihazda tam 65W hızlı şarj sistemleri bulunuyor. Hatta bazı telefonlarda 30W hızlı kablosuz şarj sistemleri yer alıyor.

İlgili Video

Firmanın yeni katlanabilir modeli böyle üretiliyor!

Paylaş