Samsung Galaxy S10’u gözler önüne seren yeni görsel

06 Aralık 2018 18:45

Samsung Galaxy S10 ailesi son günlerde özellikle ortaya çıkan Galaxy S10+ taslak tasarımlarıyla gündeme geliyor. Şimdi ise normal Galaxy S10’un arkasını gösteren bir görsel karşımızda bulunuyor.

Samsung Galaxy S10 ailesi, 2019’un başına damga vurmaya hazırlanıyor. Oldukça merak edilen aile şu an dört farklı modelden oluşuyor. İşte bu modellerden normal Samsung Galaxy S10, hazırlanan bir taslak ile karşımızda yer alıyor. Bilgisayar ortamında hazırlanan bu görsel, söylendiği kadarıyla birebir gerçek gövdeyi yansıtıyor. Akıllı telefon bu görselin de kesinleştirdiği üzere çift arka kamera ile geliyor. Modelin önünde de çiftli kamera olacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Burada ailenin geri kalanındaki modellerin kamera detayları da hatırlamaktan fayda var. En uygun fiyatlı seçenek Galaxy S10 Lite, tek ön kamera çift arka kamera ile geliyor. Galaxy S10+ çift ön kamera, dörtlü arka kamera (12 megapiksel geniş açı, 16 megapiksel süper geniş açı ve 3 kat optik yakınlaşma sunan 13 megapiksel telefoto) ile geliyor. Diğerlerinden daha sonra satılacak denilen Galaxy S10 5G modeli ise çift ön kamera, dörtlü arka kamera ( ToF sensörü) ile karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Bilmeyenler için TOF (Time-Of-Flight) sensörü kızılötesi ışığın objeye ulaşması ile yansıyarak geri dönmesi için gereken süreyi ölçüyor ve böylelikle objelerin derinliğini hesaplayabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy S10 ailesi büyük önem arz ediyor

Firma mobilde düşen satışlarını ve gelirlerini bu modellerle artırmak istiyor. Bu açıdan büyük umut bağlanan aile, 2019’da oldukça konuşulacak gibi görünüyor. Bunlara ek olarak firma katlanabilir akıllı telefon Galaxy Fold üzerinde de çalışıyor.

İlginizi Çekebilir

Firmanın dört arka kameralı Galaxy A9 modeli

Paylaş