Samsung Galaxy S22 serisi için ekran odaklı ikinci güncelleme

25 Şubat 2022 15:36

Samsung Galaxy S22 serisi için ikinci güncelleme geldi. Bu ikinci güncelleme yaşanan bir ekran sorununu ortadan kaldırıyor.

Türkiye’de 4-13 Mart tarihlerinde satışa sunulacak Samsung Galaxy S22 serisi, geçtiğimiz gün ilk güncellemesini almıştı. Bu güncelleme ile telefonlara Mart 2022 güvenlik paketi verilmişti. Bugün ise 800 MB’lık ikinci güncelleme belirli ülkelerde indirmeye sunuldu. Bu yeni güncelleme ile söylendiği kadarıyla telefonlarda görülen ekran sorunu ortadan kalktı. Bu ekran sorunu özellikle Galaxy S22 Ultra modelinde görülüyordu ve can sıkıyordu.

Detaylarına burada yer verdiğimiz Samsung Galaxy S22 serisi, Galaxy S22, Galaxy S22 Plus ve Galaxy S22 Ultra olmak üzere üç farklı modelden oluşuyor. Burada en çok bir Galaxy Note gibi hazırlanan S-Pen gövdeye entegre Galaxy S22 Ultra dikkat çekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Galaxy S22 serisinden bir akıllı telefon alabilen şanslı kişilerin cihazlar eline gelir gelmez güncelleme yapmasında büyük fayda bulunuyor. Ürünlerin halen Türkiye fiyatları ise bilinmiyor. Ancak beklenti çok üzücü seviyede. Yeni ailenin Türkiye’de kapıyı en az 15 bin TL’den açması bekleniyor. Ancak bu kesin değil ve 15 bin TL’lik tahmin çok düşük de kalabilir.

Türkiye’de telefonlar çok pahalı çünkü kur fazlasıyla yüksek seviyede. Ayrıca Türkiye’de telefonlar üzerinde KDV, ÖTV, Kültür Fonu ile TRT payı gibi yükler bulunuyor. Bunlar fiyatları çok etkiliyor.

Samsung Galaxy S22 serisi yanında bu da ilginizi çekebilir: Çok ses getiren yarı insansı robot Ameca

Paylaş