Samsung Galaxy Watch Active 2 için 450 TL’lik indirim

18 Aralık 2020 19:28

Samsung Galaxy Watch Active 2 modelini satın almayı düşünenler için güzel bir haber paylaşmak istiyoruz. Samsung’un fiyat performans odaklı akıllı saatinin fiyatı düştü.

1.799 TL‘lik fiyata sahip olan saat şu anda yapılan bir kampanyayla 1.349 TL‘ye satın alınabiliyor. Bünyesinde yer alan mikrofon ile telefon görüşmesi için de kullanılabilen saat, Wi-Fi ve LTE olmak üzere iki farklı versiyonla geliyor. Bizim haberde paylaştığımız model saatin Wi-Fi destekli versiyonu. 247 mAh pili bünyesinde barındıran Galaxy Watch Active 2, Bluetooth 5.0 desteği sayesinde akıllı telefonlarla iletişim kuruyor. 360 x 360 piksel çözünürlüklü Super AMOLED ekrana sahip olan modelde 1,2 inç ekran yer alıyor. Bu ekran çizilmeye karşı akıllı saatlere özel geliştirilen Gorilla Glass DX+ cam ile korunuyor. TizenOS işletim sistemi yüklüü olarak gelen saatte çift çekirdekli Exynos 9110 işlemci bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy Watch Active 2, EKG özelliğini de kullanıcılara sunuyor

LTE modelde 1,5 GB RAM, standart modelde ise 768 MB RAM yer alıyor. Depolama kapasitesi 4 GB olan Galaxy Watch Active 2, MIL-STD-810G sertifikasıyla 50 metre derinde 10 dakika kalabiliyor. Akıllı saatte bununla birlikte EKG sensörü de mevcut. Bu özellik kalbin normal bir düzenle attığı veya önemli sağlık sorunlarına neden olabilecek Atriyal Fibrilasyon (AFib) belirtileri olup olmadığını gösteriyor.

İlginizi Çekebilir

Android dünyasına Xbox oyunlarını getiren servis

 

Paylaş