Samsung yeni Neo QLED, microOLED ve OLED televizyonlarını tanıttı

14 Eylül 2023 14:10

Samsung, kısa bir süre önce Berlin’de gerçekleşen IFA Fuarı‘nda Neo QLED, MicroOLED, OLED ekran serilerinin yeni modellerini ve taşınabilir projektör cihazı The Freestyle 2023’ü tanıttı.

2023 model Neo QLED, MICRO LED ve Samsung OLED serileri, yüksek görüntü kalitesi ve gelişmiş bağlantı seçenekleriyle dikkat çekiyor. Nöral Kuantum İşlemci teknolojisi sayesinde sunulan bu seride Quantum MiniLED aydınlatmalı TV desteği de bulunuyor. 2023 model televizyon ve ekranlarında yer alan SmartThings Zigbee & Matter Thread tek çipli modülü farklı markalardan cihazlar arasında sorunsuz senkronizasyon sağlıyor. Kullanıcılar bu destek sayesinde evlerindeki tüm akıllı cihazlarını bir arada yönetebiliyor. Samsung, OLED teknolojisinin gücünü Quantum Dot teknolojisi ile birleştirerek 2023 model OLED serisini sunuyor. Parlaklık ve renk kalitesini iyileştiren bu özellik, OLED deneyimini daha da üst noktaya taşıyor. Özellikle oyun tutkunlarına hitap eden bu seride, AMD’nin FreeSync Premium Pro sertifikasyonu ve gelişmiş oyun özellikleri bulunuyor.

Samsung’un TV serilerinde yer alan hoparlörler yapay zeka destekli özelliklerle kullanıcılara yüksek kaliteli ve çok boyutlu ses deneyimi sunuyor.  2023 modellerinde kullanıcılar için sunulan yapay zeka destekli ses iyileştirme özelliği, Samsung’un amiral gemisi TV’leri ve hoparlörlerinde yer alıyor. Bu özellik, yapay zekanın gücünü kullanarak tüm sesleri daha net bir şekilde duyulur hale getiriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung The Freestyle 2023 oyuncuları mutlu ediyor

Samsung bununla birlikte The Freestyle 2023 modelini de görücüye çıkarttı. Minimalist ve şık tasarımıyla öne çıkan yeni projektörde Smart Edge Blending özelliği yer alıyor. Bu özellik kullanıcılara iki cihazı bir arada kullanma olanağı sunuyor. Kullanıcılar artık diledikleri içeriği 21:9 ekran oranıyla, herhangi bir ayarlamaya gerek kalmadan görüntüleyebiliyor. 2023 model The Freestyle’da ayrıca Samsung Oyun Merkezi de yer alıyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş