Satechi imzalı yeni klavye modelleri ve iPad standı geldi [Video]

08 Ocak 2021 14:30

Aksesuar pazarının özellikle önemli isimlerinden Satechi, CES 2021 kapsamında birden fazla dikkat çeken duyuruya imzasını attı.

Satechi imzalı ürünlerden ilki Slim X1 Bluetooth Backlit Keyboard modeli oluyor. Bu Apple dünyasına özel alüminyum gövdeli ürün aynı anda kablosuz olarak üç farklı cihaza bağlanabiliyor. Arka aydınlatmalı tuşları olan ve USB-C üzerinden şarj edilebilen ürün, ayrı sayısal tuş takımı taşımıyor. Firmanın bir diğer ürünü yine Apple dünyasına özel Slim X3 Bluetooth Backlit Keyboard oluyor. Bu alüminyum klavye kablosuz olarak dört farklı cihaza bağlanabiliyor. Arka aydınlatmalı tuşları olan ve USB-C üzerinden şarj edilebilen ürün, ayrı bir sayısal tuş takımına sahip. Firmanın bir diğer klavyesi ise yine Apple dünyasına özel Slim X1 Wired Backlit Keyboard modeli. Bu kablolu tasarlanan alüminyum klavye, arka aydınlatmalı tuşlara sahip ve Slim X1 gibi ufak yapıda tasarlanmış. Firmanın çıkan en son ürünü ise iPad’lere özel bir stand ünitesi. Satechi Aluminum Desktop Stand ismideki alüminyum malzemeden üretilen ürün, oldukça güzel görünüyor ve iPad’leri yatay ya da dikeyde tutabiliyor. Bu model elbette Android tabletlerle de kullanılabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Satechi imzalı ürünler ucuz değil

Üst seviye malzemelerden hazırlanan ürünlerden Satechi Aluminum Desktop Stand modeli 45 dolar, Slim X1 Bluetooth Backlit Keyboard modeli 70 dolar, Slim X3 Bluetooth Backlit Keyboard modeli 90 dolar ve son olarak Slim X1 Wired Backlit Keyboard modeli 60 dolar fiyat etiketlerine sahip.

İlginizi Çekebilir

Apple’ın en yeni kablosuz kulaklık modeli

Paylaş