Segway Ninebot’un yenilikçi elektrikli scooter modeli satışa çıkıyor

14 Mayıs 2020 14:30

Xiaomi destekli firmalardan Ninebot ya da Segway Ninebot, daha önce gösterdiği elektrikli scooter modeli Air T15‘i satışa sunmaya hazırlanıyor.

Segway-Ninebot imzalı elektrikli scooter modeli Air T15, fütüristik çizgisiyle dikkat çeken bir model olarak ses getiriyor. Toplam ağırlığı 10 kg olarak açıklanan ve alandaki en hafiflerden olduğu söylenen model, gerçekten oldukça modern bir tasarıma sahip. Katlanabilir yapısıyla taşımanın kolay olduğu elektrikli scooter, IPX5 sertifikası taşıyor yani sudan kolay kolay etkilenmiyor. 300 watt motor üstüne kurulan ve hızını zemine göre sabit tutabilen model, saatte 20 km hıza çıkabiliyor ve tek şarjla 14 km yol yapabiliyor. Modelin yeniden doldurulması ise 3,5 saat kadar sürüyor. Fren yapıldığı zaman oluşan enerjiyi pile geri aktarabilen scooter, gidonuna entegre edilmiş şık bir ekran taşıyor. Yerleşik aydınlatma sistemi etkileyici bir görüntü oluşturan kişisel ulaşım aracı, söylendiği kadarıyla 100 kg taşıma kapasitesine sahip.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ninebot Air T15 elektrikli scooter hafifliği ile öne çıkıyor

İlk olarak Çin merkezli olarak ön siparişe açılan modelin fiyatı ise yaklaşık olarak 422 dolar seviyesinde yer alıyor. Bu scooter modelinin Türkiye gibi başka pazarlara da getirmesi bekleniyor. Ancak bunun için henüz bir açıklama ya da tarih bulunmuyor. Yurt dışı satışı ise 18 Mayıs tarihinde başlıyor.

İlginizi Çekebilir

Bu da firmanın elektrikli yarış motosikleti

Paylaş