Sıra dışı projektör Samsung The Freestyle için indirim fırsatı

14 Kasım 2022 16:00

Samsung The Freestyle projektör için yeni bir indirim fırsatı var. Projektör haricinde bir akıllı hoparlör ve ortam aydınlatma özelliklerini de bir araya getiren Samsung The Freestyle kompakt yapısıyla dikkat çekiyor.

830 gram ağırlığında olan cihaz herhangi bir alanı hızlı bir şekilde ekrana dönüştürebiliyor. Projektör, 180 dereceye kadar dönüş sağlıyor. Bu sayede masa, yer, duvar ve tavan gibi tüm yüzeylerde yüksek görüntü kalitesi vadediyor. Projektör tüm açılardan izleme olanağı vadediyor. Otomatik odaklama özelliğine de destek veren Samsung The Freestyle, 100 inç boyutundaki görüntüleri duvara yansıtabiliyor. Pasif yayıcı özelliği ise kamp gibi daha kalabalık aktivitelerde derin bir ses ve temiz bas sağlıyor. Projektör USB-PD ve 50W/20V veya üstü çıkışı olan harici şarj cihazlarıyla da çalışabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung The Freestyle projektörün indirimli fiyatı ne kadar?

The Freestyle, kullanılmadığı zamanlarda ortam modu ve yarı saydam lens kapağı sayesinde, ortamın atmosferini değiştirebilen bir aydınlatma cihazı olarak da kullanılabiliyor. Projektör aynı zamanda müziği analiz ederek duvara, zemine ya da başka herhangi bir yüzeye yansıtılan görsel efektleri sesle eşleştirebiliyor. The Freestyle projektörün fiyatı 15.789 TL‘den 14.433 TL‘ye gerilemiş durumda.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş