Samsung’dan AI teknolojili 2024 TV’ler için hediye kampanyası; işte detaylar

08 Mayıs 2024 20:30

2024 televizyon modellerini görücüye çıkaran Samsung, seçili TV modelleri için cihaz veya para yüklü kart hediyeli Ön Sipariş kampanyası başlattı.

Samsung, seçili Neo QLED 4K ve 8K, OLED 4K, Lifestyle TV veya soundbar ürünlerinden alan kullanıcılara Galaxy S24 serisi akıllı telefon veya model bazında değişen miktarda para yüklü kart veya The Freestyle projeksiyon cihazı hediye ediliyor. 2024 model televizyon serisi gelişmiş işlemcilerinin yanında ses ve görüntü kalitesini daha da iyileştiren yapay zeka özellikleriyle öne çıkıyor. 2024 AI TV’lerin Active Voice Amplifier Pro, AI Customization Mode, AI Upscaling Pro gibi AI görüntü ve ses iyileştirme özellikleriyle geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy S24 serisi de AI özellikleriyle dikkatleri üstüne çekiyor

Bizim de daha önceden inceleme fırsatı bulduğumuz Galaxy S24 Plus‘ın da dahil olduğu Galaxy S24 serisi Galaxy AI özellikleriyle dikkat çekiyor. Samsung, yeni telefonlarında AI desteği sunuyor. Telefona yüklü gelen Canlı Çeviri uygulaması sayesinde telefon görüşmeleri, iki yönlü ve gerçek zamanlı olarak hem sesli hem de metin desteğiyle çevrilebiliyor. Henüz bu uygulama Türkçe dil desteğine sahip olmasa da önümüzdeki dönemde bu uygulamanın Türkçe dil desteğine kavuşacağını düşünüyoruz. Canlı konuşmalar, bölünmüş ekranda görünecek şekilde, anında çevrilebiliyor, böylece karşı karşıya duran kişiler diğer kişinin söylediklerinin metin dökümünü okuyabiliyor. Samsung klavyede yerleşik olarak bulunan yapay zeka yetenekleri, mesajları, e-postaları ve daha fazlasını 13 dil arasında gerçek zamanlı çevirebiliyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş