Skullcandy, dikkat çeken oyuncu kulaklıkları ile karşımızda

27 Eylül 2022 16:05

Donanım dünyasının spesifik olarak kulaklık tarafına odaklanan önemli isimlerinden Skullcandy, yeni oyuncu kulaklıkları tanıttı.

Bugün görücüye çıkartılan yeni oyuncu kulaklıkları Skullcandy PLYR, SLYR ve SLYR Pro isimlerine sahip. Serinin en üstünde yer alan PLYR modeli 130 dolarlık bir satış fiyatına sahip ve kafa üstü formunu benimsiyor. Şeffaf görüntü öğeleri sayesinde tasarımsal olarak dikkat çeken ancak herkese hitap etmeyeceği düşünülen ürün, kablosuz olarak görev yapıyor ve bir mikrofona da sahip. Bu sayede oyun içi iletişimi kolaylaştıran kulaklık, bağlantı için Bluetooth 5.2 kullanıyor. Yine kafa üstü formunda olan SLYR için 60 dolar fiyat belirleyen firma, diğer model gibi kablolu tasarlanan kafa üstü formundaki SLYR Pro için 100 dolar istiyor.

PLYR ve SLYR Pro modellerine özelleştirilmiş ses deneyimi için bir işitme testi ekleyen Skullcandy, mikrofon özelinde arka plan gürültü giderme özelliğini sunuyor ve PLYR için özel bir harici kablosuz verici de hazırlanmış. Bu kullanılırsa gecikme 20 ms seviyesine kadar düşürülebiliyor. 24 saatlik bir pil ömrü getiren serinin en iyisi PLYR, istenirse kablolu olarak da kullanılabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

SLYR Pro gibi SLYR modelini de kablolu olarak tasarlayan firma, ilginç olarak SLYR Pro özelinde “Tile” entegrasyonu sunuyor. Bu sayede kulaklık kaybedilme durumlarına karşı korunmuş oluyor. Tile entegrasyonu sürpriz olmayacağı üzere üst seviye PLYR modelinde de aktif olarak yer alıyor. Bu özellik kulaklıkların özel mobil uygulamasından ayarlanabiliyor, hazırlanan uygulamada çok sayıda özelleştirme de sunuluyor.

Ses kalitelerinin oyun odağında iyi olduğu aktarılan ürünlerin ileride Türkiye’de de satılma ihtimali bulunuyor. Skullcandy tarafından Türkiye’de şu an satılan mevcut ürünlere direkt olarak buradan ulaşabilirsiniz.

Skullcandy imzalı oyuncu kulaklığı yanında bu da ilginizi çekebilir: Corsair’den bükülebilir OLED oyuncu monitörü

Paylaş