Sony’den merak uyandıran yeni amiral gemisi

29 Eylül 2019 12:00

Akıllı telefon dünyasının geri planda kalmaya devam eden isimi Sony, yeni bir amiral gemisi daha geliştiriyor. İşte ilk detaylar;

Sony’nin akıllı telefon pazarındaki işleri iyi gitmiyor. Xiaomi, Samsung ve Huawei gibi isimlerin karşısında öne çıkamayan firma, buna karşın yeni modeller geliştirmeye devam ediyor. İşte bunların en yenisi bir amiral gemisi daha oluyor. Snapdragon 855 Plus’ın yerini alacak Snapdragon 865 (Şimdilik adının bu olduğu düşünülüyor) üstüne kurulan bu model, 2020 için masada bulunuyor. Şimdilik elde edilen kodlarda görülen telefon, bu açıdan başka hiçbir detay taşımıyor. Snapdragon 865’in 5G’li versiyonu (İki farklı versiyon bekleniyor) ile geleceği tahmin edilen amiral gemisi akıllı telefon, artık çağa uyum sağlayacak modern bir tasarımla taşır ve iddialı bir kamera performansı sunar umutlarıyla merak uyandırıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Karşımıza en son Sony Xperia 5 çıkmıştı

Telefon 6,1 inç 2560×1080 piksel HDR destekli OLED bir ekran üstüne kuruluyor. 21:9 en-boy oranını benimseyen telefon, gücünü Snapdragon 855 işlemciden alıyor. Henüz RAM ve depolama miktarları hakkında bir bilginin verilmediği en yeni Xperia, arkasında üçlü kamera sistemi taşıyor. Burada 12 megapiksel F1.6 ana kamera ile 12 megapiksel F2.4 ultra geniş açı ve 12 megapiksel F2.4 telefoto kurulumu yer alıyor. İsminde 5 geçmesine rağmen bir 5G desteği olmayan Xperia 5, 3.140 mAh gibi günümüz için ufak bir pile sahip.

İlginizi Çekebilir

Huawei’nin en yeni modeli

Paylaş