Gelişmiş ANC’li Sony WH-1000XM5 kablosuz kulaklık için indirim fırsatı [Ekim 2023]

13 Ekim 2023 17:00

Üst düzey kablosuz kulaklık Sony WH-1000XM5 için yeni bir kampanya var. Hem ses hem de ANC performansıyla fark yaratan kulaklık piyasadaki en gelişmiş aktif gürültü engelleme performansı sunan kulaklık olarak karşımıza çıkıyor.

Yüksek frekanslı gürültüde büyük bir azalma için ortam sesi daha da doğru şekilde yakalanıyor. Auto NC Optimizer sayesinde, takma koşullarına ve atmosfer basıncı gibi dış faktörlere bağlı olarak, gürültü engelleme performansı her zaman otomatik olarak optimize ediliyor. Sony tarafından geliştirilen yeni Entegre İşlemci V1 üst düzey performansa katkı sağlıyor.  Yumuşak kenara sahip özel tasarım 30 mm sürücü birimiyle gelen kulaklıkta karbon fiber kompozit malzeme kullanılıyor. Yüksek frekans aralıklarında ses netliğini artırabilen kulaklıkta ses kodlama teknolojisi LDAC bulunuyor. LDAC, alışıldık Bluetooth sesinden yaklaşık üç kat daha fazla veri ileterek High-Resolution Audio kalitesi sunuyor. Kulaklık High-Resolution Audio Wireless özelliğini de destekliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sony WH-1000XM5 kablosuz kulaklığın indirimli fiyatı ne kadar?

DSEE Extreme, Edge-AI ile sıkıştırılmış müzik dosyalarını gerçek zamanlı yükseltiyor. Enstrümanları, müzik türlerini ve her bir şarkının kendine özgü unsurlarını dinamik şekilde tanıyarak, sıkıştırmada kaybolan yüksek aralıklı sesi geri getiriyor. Sohbete başladığınızda Speak-to-Chat müziği otomatik olarak durdurur ve ortam sesine izin veriyor. Yaklaşık 14 bin TL‘ye satılan kulaklık yapılan indirimle şu anda 13.012 TL‘ye satılıyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş