Sürpriz adım: “Bruce Lee, PUBG Mobile içerisine geliyor”

05 Ocak 2023 15:09

PUBG Mobile 2.4 güncellemesi Bruce Lee ile dövüş sanatları festivali, yenilenmiş Metro Royale modu, yeni silahlar ve daha fazlasını oyuna getiriyor.

Yeni PUBG Mobile hakkında şirket tarafından verilen detaylar şöyle oldu:2.4 güncellemesi, oyunun ilk dövüş sanatları festivali olan Savaşçının Sınavı’nı oyuncuların beğenisine sunuyor. Usta dövüş sanatçısı Bruce Lee’nin yer aldığı bu festivalde, siyah kuşağa yakışır bir meydan okuma arayan oyuncular dövüş sanatlarıyla ilgili çeşitli etkinliklere katılabilecek ve kutlama için özel eşyaların kilidini açabilecekler. Yeni silahlar ve araçlar ile birlikte yenilenen Metro Royale modu Sisli Liman adında yeni bir haritayı da oyuna ekliyor. Ayrıca Cycle 4 Sezon 10 ve Royale Pass Month 19 kilidini açıp keyfini çıkarabileceğiniz bir dizi yeni kozmetik de geliyor. 

Güncelleme hakkında ayrıca şunlar da aktarıldı: “2.4 güncellemesi dövüş sanatlarını kutlayan Savaşçının Sınavı festivali ile Erangel ve Livik’te daha önce hiç görülmemiş öğeler, etkinlikler ve alanları oyuna getiriyor. Oyuncular kendileri ve bir arkadaşlarının binebileceği, sırt çantalarında sakladıkları Dans Eden Aslan aracını savaş alanında hızlıca ilerlemek ve zıplamak için kullanabilecekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Tüm bu yenilikler haritanın belli bölgelerinde bulunan ve yarısı açık, diğer yarısı ise geri sayımın sonuna kadar kilitli olan yeni Savaş Sanatları Arenası’nda ortaya çıkacak. Yeni eşyalar arasında zor durumlardan kurtulmak için şık bir Yakalama Kancası ve normal okların yanı sıra gizlice ilerlemek için ideal olan ve Patlayıcı Oklarla daha geniş bir alana hasar verebilen şarjlı menzil silahı Yay da yer alıyor!”

Bu konuda Bruce Lee Family Company ile iş birliğine giden şirket, dikkat çekmeyi başarmış durumda.

PUBG Mobile ve Bruce Lee adımı yanında bu da ilginizi çekebilir: Sony’den yeni PS5 oyun kumandası

Paylaş