SWM Motors imzalı yedi koltuklu SUV modeli G03F Türkiye’de 1.059.500 TL’den satışa sunuldu

04 Mayıs 2024 12:05

SWM Motors imzalı yedi koltuklu SUV modeli G03F Türkiye’de 1.059.500 TL’den satışa sunuldu. Araç fiyat konusunda çok iddialı.

Tasarımsal açıdan geçmişte kalan SWM Motors G03F hakkında firmadan yapılan açıklamada şunlar aktarıldı: “Çin’in önde gelen otomotiv üreticilerinden Shineray Group bünyesinde faaliyet gösteren İtalyan SWM markası, kısa süre önce giriş yaptığı Türkiye pazarında ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Türkiye’de ATMO Grubu’nun temsil ettiği marka, SUV modelleri G01 ve G01F’in ardından şimdi de yeni SUV modeli G03F’i yollara çıkarıyor. Markanın 7 kişiye yolculuk imkânı sağlayabilen yeni modeli G03F, Deluxe donanımlı ve manuel şanzımanlı versiyonuyla 1.059.500 TL’lik iddialı bir fiyatla SWM bayilerinde yerini aldı. Türkiye’de satılan fiyat/performans oranı en yüksek araç modellerinden biri olan yeni G03F, 7 kişi için geniş iç hacmi, 4,6 metre uzunluğu ve zengin donanımlarıyla segmentindeki rakiplerinden ayrışıyor. Modern İtalyan tasarımıyla heybetli bir görünüme sahip olan yeni araç, 7 kişilik oturma kapasitesi de dahil olmak üzere farklı kullanım taleplerine karşılık verebilen fonksiyonel ve büyük SUV olarak dikkat çekiyor. Rakiplerine göre avantajlı bir fiyatla satışa sunulan yeni SWM G03F, hem B hem de C segmentini hedefleyen kullanıcılara hitap ediyor. Şık ve sportif tasarımıyla öne çıkan yeni araç, SUV hayali kuran fakat fiyatlarını yüksek bulan tüketiciler için de cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Geniş hacimli ve 7 koltuklu bir SUV olmasının yanı sıra konforlu ve keyifli sürüş karakterleriyle de öne çıkan G03F, SWM Ar-Ge merkezi ve İtalyan Araştırma Enstitüsü ile iş birliği içinde ünlü Alman markaların teknolojileri kullanılarak geliştirilen yüksek verimliğe ve üstün performansa sahip 1.5L S-Power benzinli motoruyla öne çıkıyor. Kalitesi AB pazarlarındaki müşteriler tarafından kanıtlanmış olan SWM modelleri, Türkiye pazarı için, uzatılmış 5 yıl veya 150 bin kilometre garanti ile satışa sunuluyor.

Markanın 1.5L S-Power Euro 6E benzinli motor seçeneğiyle pazara sunulan G03F, 110 HP gücü ve 152 Nm’lik torkuyla yeterli performansı sağlıyor. 5 ileri manuel şanzımanla kombine edilen motor, 7,5L yakıt tüketimi ile sürüş beklentilerini karşılıyor. Moda ve tasarımın başkenti Milano’daki SWM tasarım stüdyolarında tasarlanan G03F modeli, sofistike ve zarif İtalyan tasarımını Alman mühendisliğiyle bir arada sunuyor.”

SWM Motors G03F yanında bu da ilginizi çekebilir: Etkileyici görünen elektrikli motosiklet konsepti: Zero SR-X

Paylaş