Tabletleri monitör yapan Duet Display, Android için de çıktı [İndir]

03 Ekim 2019 15:30

Tabletleri monitör yapan Duet Display, sonunda Android dünyasın için de indirmeye sunuldu. Uygulamanın detaylarına gelin yakında bakalım;

Özellikle MacBook dizüstü bilgisayarın ekran çalışma alanını artırmak adına iPad kullanıcılarının çok beğendiği tabletleri monitör yapan uygulama Duet Display, artık sonunda Android tabletleri ve Chromebook modellerini de kapsama alanına alıyor. Bu sayede Android tabletler ve Chromebook’lar Windows ya da macOS işletim sistemli bilgisayarlara ikinci bir monitör olarak atanabiliyor. Burada bilgisayar tarafı için macOS 10.9 ile Windows 7 ve üstüne destek veriliyor. iPad tarafında iOS 10 ve üstü, Android tarafında ise Android 7.1 ve üstü cihazlarla çalışan uygulama, kablo üstünden ya da kablosuz görev yapıyor ve dokunmatik ekranlarla dahi oldukça iyi çalışıyor. Uygulamanın macOS, Windows, iPhone, iPad ve Android sürümlerini  direkt olarak buradan indirebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Duet Display, Apple dünyasında işlevsiz kalacak 

Çünkü Mac sistemlerin son işletim sistemi macOS Catalina, bünyesinde Sidecar isimli yeni bir özellik taşıyor. Bu özellik Duet Display‘in yaptığını yerleşik olarak sunuyor ve iPad modellerini Mac sistemler için bir harici monitör haline getiriyor. Apple’ın kendisi ise yeni özelliği şu şekilde açıklıyor: “Sidecar, iPad’in Mac’iniz için ek bir ekran olarak ve desteklenen Mac uygulamalarında yüksek hassasiyet sunan bir çizim tableti olarak kullanılmasına olanak veriyor. Sidecar, hareket halindeki kullanıcıların beraberlerinde ek bir ekran taşımasını kolaylaştırıyor. Böylece, kullanıcılar nerede olurlarsa olsunlar işlerini iki ekrana yayabiliyorlar.

Ayrıca, stylus kalemle veri girişini destekleyen tüm Mac uygulamalarında Apple Pencil ile eşleştirdikleri iPad’lerini çizim yapmak veya yazı yazmak için kullanabiliyorlar. Sidecar, Final Cut Pro X ile video düzenlemek, Adobe Illustrator ile çizim yapmak veya iWork belgeleri üzerinde işaretlemeler yapmak için harika bir araç. Tüm Devamlılık özellikleri gibi Sidecar da kablosuz bağlantıyla çalışarak kullanıcıların daha mobil bir şekilde çalışmasına olanak veriyor.

İlginizi Çekebilir

Dünya dışında yaşamı mümkün kılacak roket

Paylaş